Merhaba arkadaşlar,
Ben diyorum ki, herkesin hizmet aldığı yer ile yaşadığı sorunlar yüzünden, ilgisizlikler yüzünden ve sıkıntılar yüzünden mağdur olduğunu r10da kanıtlanmış konu linki ile birlikte konu altına yazsın ve başlığı ben sürekli güncelliyim diyorum ve r10da hizmet almak isteyen arkadaşlara kolaylık sağlamış oluruz.
Diyorum ki
kategorilendirelim yani;
* X arkadaşımız
y firması tarafından dolandırıldığı için konu altına postunu atıp linki vermiş incelenip eğer gerçekliği kanıtlanmış ise
*********** Firmalar Kategorisine ekleyelim.
* Yine bir X arkadaşımız a firmasından aldığı hizmet karşılığında beklediği ilgiyi ödemeyi yaptıktan sonra göremiyorsa ve bunu konu linkinde kanıtlamışsa
İlgisiz Firmalar Kategorisine ekleyelim.
* Yine bir
X arkadaşımız
z firması tarafından aldığı hizmetten dolayı ftpsine yüklediği özel scriptler ve tasarımları çalan firmalar ise Bunu da
Güvensiz Firmalar Kategorisine ekleyelim.
* Güvensiz firmalar kategorisine eklenecek farklı özelliklerde olabilir, bunun hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Başlıkta hosting müşterilerini bundan sonra mağdur etmemeye çalışmak, bizim gibi mağdur olanların başlık altında kanıt ile belirtmelerini rica ediyorum.İncelendikten sonra konuya eklenecektir.
Bu başlık altında Kategorilendirmeyi aşağıdaki gibi bir örnekle ben yapayım, r10 yönetiminden konunun silinmemesi için rica ediyorum. Belki bize düşmez ama bu iş, birinin bir yerden başlaması gerekiyor bence.
*********** Firmalar 1-) Firma web Adresi: KRDHosting Firma Adına Kullanılan isimler: Halil Karadil, Şule Karadil, Harun GÖL
Konu linkleri; Alternatif 1 Altarnatif 2 Alternatif 3 Alternatif 4 İlgisiz Firmalar 1-) Firma web Adresi: www
Firma Adına Kullanılan isimler: xxx
Konu linkleri; xxx
Güvensiz Firmalar 1-) Firma web Adresi: www
Firma Adına Kullanılan isimler: xxx
Konu linkleri; xxx
iyi forumlar.