15 gün önce bende deneme hesap açtırdım yedekler yüklendi vs sorunsuzca başlandı. daha sonra ftpye erişim hiçbirşekilde sağlanamadı. ticket açtım 1 gün geçti cevap yok. r10dan farklı zamanlarda şahin beye 3 ayrı pm attım online olmasına ve mesajları okumasına rağmen cevap alamadım. derken 2.5 gün sonra cevap aldım. daha sonra ev değiştirdiğm için 1 haftaya yakın bir süre interneti bağlatamadım. dün bağlattım.haklı olarak suspended çekmişler siteye. eyvallah.aynı şekilde dün yine r10dan mesaj gönderdim durumu açıkladım. hizmeti satın alacağımı söyledim. yine cevap yok.
bugün (12.12.12)msnde yakaladım şahin beyi 2 dklık yazışmayı 20-30 dk da yaptık. ağzından cımbızla laf alınıyor beyfendinin. hadi yoğundur dedik bekliyoruz. pat msnden çıkmış... bu sırada siteye erişim vardı (suspended sayfası çıkıyordu.) şahin beyin çevrimdışı olmasıyla birlikte site hata vermeye başladı. ticket açtım durumu soruyorum sitemin silindiğini söylüyorlar.bugün yaşanan bir olaydır.
LAKİN DEMEM O Kİ , DESTEK 0 YARDIMCILIK 0
AMA KESİNTİ BAKIMINDAN HİÇ SORUN YAŞAMADIĞIM BİR FİRMA. O YÜZDEN BUNU BİLE BİLE BUGÜN HESAPLARINA ÜCRETİ GEÇTİM. HİZMETİ SATIN ALMAYA BAŞLAYACAĞIM.
------
yelhostingin gözünü seveyim. 1 ay 2 ay ödeyemediğim zamanlar olmuştu. hiç bir şekilde ne suspended ne de başka birşey hiç bir sıkıntı yaşamadım...
tanıdığım benim bildiğim 3 tane kullanılabilir firma var türk firması olarak. önem sırasına göre şöyle ;
1-yelhosting = destek + yardımseverlik üst seviyede + kesinti sorunu minimum seviyede
2- dhs = destek var + para konusunda biraz daha yumuşak olabilirler + kesinti sorunu minimum seviyede
3- karıncahosting = destek sıfır + yardımseverlik sıfır + kesinti minimum seviyede.
durum bu.
karıncahostingin dediği şu ;
benim adım hıdır elimden gelen bıdır.
desteği keyfime göre veririm ama siteni 7-24 açık tutarım. işine geliyorsa diyor.