Ehliyeti ilk aldığım zamanlar kendi kendime ben ustayım diyordum ama gün geçtikce ilk zamanlar ne kadar acemiymişim diyorum ve inanıyorum ki ilerliyen günlerdede bugunlerden için ne kadar acemiymiş derim. Şu mantıgı kavrarsan kolay kolay kaza yapmazsın.
-arabaya bindiğin zaman o arabayı senin bir parçan olarak düşün nasıl ki yolda yaya olarak giderken insanlara çarpmıyorsun arabada öyle gerektiği yerde hızlanır gerektiği yerde yavaşlarsan senin açından iyi olur sonuçta bu araba frene basarsan yavşlar durur gaza basarsan hızlanır.
-yeni şöförlerin genelde yaptığı hata hız yapmaktır.benim hiç böyle bir hevesim olmadı önüm boş ve yol açıksa hız yaparım. hızı kesinlikle tavsiye etmem.
-sen her ne kadar araba kullanmayı bilirsen bil ilk zamanlar trafiğe çıktıgında mutlaka heyecan oluyor dediğimi ilerde çok daha iyi anlarsın. heycan insana hata yaptırır.kesınlıkle heycan olmamalı kendine güvenmelisin.
-ben hata yaparsam kaza yaparım diye düşünme karşı tarafında hata yapabileceğine ihtmal ver ona göre tedbirli ol.
-Ve trafik kurallarına kesinlikle uymalısın...