Sadece Facebook Politikalarına Uygun Reklamlar Kabul Edilir. Facebook Reklam Hizmetimiz:
Facebook üzerinde sağ tarafta yer alan reklam alanlarında yer almak isteyen firmalar için;
- Tamamen legal panellerde,
- Müşteri ihtiyaçlarına göre istenilen zamanda gerekli optimizasyon ve güncelleme yapılabilecek,
- Tık başı maliyet üzerinden,
- Uzun süreli çalışma esnasında maliyetlerde düşüş imkanı sağlayan,
Facebook Reklam Hizmeti Sunmaktayız.
Fiyat Politikamız:
Standart bir tık başı maliyet verememekteyiz, ürün tipine bağlı olarak tık başı maliyetlerimiz değişmektedir.
Ekstra Hizmetimiz:
Uzun soluklu çalıştığımız müşterilerimize, ücretsiz olarak satış oranlarını arttırmaya yönelik optimizasyon hizmeti sağlamaktayız.
saygılarımla.
Not: Yoğunluktan R10 mesajlara sürekli bakamıyoruz.
info@ertebil.com adresinden iletişime geçmenizi rica ederiz.
R10 Üzerinde ki Referanslarımızın Bazıları:
Bugüne kadar tanıdığım en dürüst en iş bilir reklamcı diyebilirim.5 sitem için facebook reklamlarımı açıp optimize etti ve dönüşlerimiz çok iyi .Çalışmanızı tavsiye ediyorum
arkadaş ile sürekli olarak çalışılmakta reklam çıkartılmakta. Sorunsuz olarak güvenip çalışabilirsiniz.
Legal olarak çalışabileceğiniz güvenilir bir arkadaşımızdır.
Hayırlı İşler.
reklam anlaşması sağlandı cok dürüst bir arkadaşa benziyor
Firma ile facebook reklam anlaşması yapıldı.
taahüt edildiği gibi reklam calısmaları yapıldı.
cok ıyı oranlarda gerı donus saglanıldı.
artık duzenlı reklam calışmaları yapıyoruz. teşekkurler
Uzun zamandır reklam konusunda danısmak ıstedıgım ve calısmak ıstedım ve gercekten tanımıs oldugum en guvenılır ve ılgılı arkadastır ve sureklı olarak kendısıyle calısmaktayım kendısıne burdanda cok teşekkür etmek istedım sagolsun
Arkadaşla birkaç gün önce çalışmaya başladık işini takip eden sorumlu bir arkadaş ve reklamların dönüşleride güzel..tavsiye edilir
Günlük 1000-1500 TL'lik bütçeli 6 aydır çalışmalara devam etmekteyiz.
İşinin ehli profesyonel çok ilgili bir arkadaş.Kendisiyle eticaret sitemiz için çalışma yaptık ve gerçekten dönüşler çok iyi oldu.Kendisine tekrar teşekkür ederiz.