şahin bey güzel açıklamıl ben alastyr.com çalışıyorum. bundan 2 hafta önce sitemde kodlama hatası yaptığım çin sorun yaşadım ve sistemimi berbat ettim. yedeklerim vardı ama uzun süre önceki yedeklerdi. alastyr tarihi vererek hostingimi baştan kurup yedeklerini yüklemesini rica ettim ve hallettiler.
Müşteriler yedek garantisini saldırı veya herhangi bir şeyde. harddisk alakasıs bence.
Arkadaşın sitesine sızıp veya dosyalarını ynalışlıkla silmiş.Burada sizden yedeklerini yüklemesi veya sizden yedeklerini istemesi çok doğal.
Bunu her firma yapabiliyor. Tabiki sizleri seviyorum işinizde iyisiniz.4 5 TL ye %70 lik host kampanyanız var halbüki bu kampanya olmasa yedekleme gibi işlemleri veya.... arkadaşın yedeklerini yükliyebilirdiniz 5 TL ye almış olunan bir hosting hizmetinde 1 yıl boyunca iyi günde kötü günde. sorunlarda yardım edileceğini sanmıyorum.
amacım konu ne baltalamak nede birşey itiraz etmek.Sizden resseler alıcaktım resseler konunuzda bunu öğrendiğim iyi oldu.
Web hostingde arıyorsunuz vds de arıyorsunuz resellerde arıyorsunuz dedicated de. Hangisini alacaksınız karar veremediniz mi daha ? Her firmadan alacaksınız sözde ama ortada alınmış bir ürün göremedim ben