Merhaba,
Barış bey konuyu buraya taşımanıza üzüldüm...
Alt kısımda size adım adım durumu özetleyeceğim.
21/02/2012 Tarihin de başlayan hizmetinizi sorunsuz olarak;
21/03/2012
21/04/2012
21/05/2012
21/06/2012
21/07/2012
21/08/2012
21/09/2012
Bu tarihe kadar aylık olarak sorunsuz ödeme yapıp hizmeti kullanmışsınız buraya kadar sorun yok...
21/10/2012 faturanız oluşmuş... Ve sonrasında 21/11/2012 faturanız oluşmuş. Hizmet askıya alınmış ve sonrasında silinmiş. Silindikten sonra 21/10/2012 tarihli faturanız iptal olmuş siz kalkıp 21/11/2012 Numaralı faturayı ödeyerek hizmetin devam etmesini istemişsiniz lakin... Sistem hizmeti tamamen sunuculardan sonlandırıp silmiş...
Resimler;
18 gün önce ticket açtığınız da sizi uyarmışız ödeme bildiriminde. 2 adet faturanız var ve faturanızı ödemeniz gerekiyor. Ama siz ödeme bildirimi yapıp bir sorun varmı diye kontrol etmemişsiniz. En azından bizim cevabımızı okumamışsınız.
Resimlere bakıldığında WHMCS Otomasyon sistemine hakim olanlar anlayacaktır durumu...
TİCKET;

FATURALAR;

Ayrıca yedekleme konusuna gelince...
Her firma ana sayfasında yedekleme garantisi sunar... Bu yedekleme garantisi kısaca şudur.
Olası bir harddisk veyahut farklı bir donanım sorunundan ötürü veriler silindi diyelim.
Firmalar prestij kaybı yaşamamak adına belirli periyodlarda yedekleme yaparlar. Bu yedeklemeyi kendimiz için yapıyoruz, size sunulan bir yedekleme garantisi yok ne yazık ki.
Saygılarımla.
şahin bey güzel açıklamıl ben alastyr.com çalışıyorum. bundan 2 hafta önce sitemde kodlama hatası yaptığım çin sorun yaşadım ve sistemimi berbat ettim. yedeklerim vardı ama uzun süre önceki yedeklerdi. alastyr tarihi vererek hostingimi baştan kurup yedeklerini yüklemesini rica ettim ve hallettiler.
Müşteriler yedek garantisini saldırı veya herhangi bir şeyde. harddisk alakasıs bence.
Arkadaşın sitesine sızıp veya dosyalarını ynalışlıkla silmiş.Burada sizden yedeklerini yüklemesi veya sizden yedeklerini istemesi çok doğal.
Bunu her firma yapabiliyor. Tabiki sizleri seviyorum işinizde iyisiniz.4 5 TL ye %70 lik host kampanyanız var halbüki bu kampanya olmasa yedekleme gibi işlemleri veya.... arkadaşın yedeklerini yükliyebilirdiniz 5 TL ye almış olunan bir hosting hizmetinde 1 yıl boyunca iyi günde kötü günde. sorunlarda yardım edileceğini sanmıyorum.
amacım konu ne baltalamak nede birşey itiraz etmek.Sizden resseler alıcaktım resseler konunuzda bunu öğrendiğim iyi oldu.