NAVIGATOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hitlerin 400lerden 100lere gelişi bir reklam çalışmasına mı bağlı? Reklam çalışması yapıldı mı? PM alabilir miyim?
hocam sadece 1 günlük face reklamı vardı dönüşlerinden memnun kalmadım. Reklamı kaldırdım. Mail atmadım hiç mail atsam zaten günlük olarak aylık kazancını yakalarım. Ama dediğim gibi zaman sıkıntım var ilgilenemiyorum. Facebook sayfasıda var bu arada 180 kişi felan. Alacak arkadaşa ciddi bir reklam çalışması yapabilirim. Nede olsa mail asıl isimdir. Güzel bir geri dönüş sağlatabilirim. Bu konuda ciddi referanslarım var az çok tanıyanlar bilir.
Referans görmek isteyen olursa: TIKLA
e-ticaret sitelerinin bir çoğu müşterim zaten. Bende bir tez uğruna 1 ayda sizin ticaretinizi geçerim , mail atmıcaksın ama dediler iddaa sına girme gibi bir durumdu. Mail atsam zaten arkadaşlar günlük 10k tekilleri yakalarım.

İlk teklife telefonlada başlayabilirsiniz arkadaşlar: 2000 tl değerinde bir telefonlada açılış yapabilirsiniz. Güzel teklifler gelmezse , tasarım satışınıda yapabiliriz. script satış bölümünde. Alan kişi tüm telif haklarına sahiptir.