enxdesigN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada yer alan siteler kişisel blogtan öte hit kazanmak için alakasız konuların bir araya getirilmiş, bazılarının kelimelerinde değişiklik yapılarak yeni yazıymış gibi eklenmiş siteler gibi duruyor.
Bazı siteler değil, tümü için öyle demişsiniz. Ben bu iddiayı reddediyorum.

www.alperdemircan.com

Ne gibi çeşitli kelimeleri biraraya getirip hit çekmek için birşeyler yapmışım?
Bence güzel inceleme yapmadan genel konuşmayın.

Sitemde 80 yazı varsa 76'sı %100 özgün, %4'ü de zaten benim dışarıda yazdığım yazıdır.

İnsanlar kişisel site deyince hakkımda sayfası; Şurda doğdum burada öleceğim.
Twitter ve Facebook adreslerim şu,
İletişim mail ya da iletişimden mail atabilirsinizden ibaret sanıyor.

Oysa herkesin bir amacı var. Mesela bir arkadaşın inşaat üzerine bilgisi yüksekmiş. Kişisel sitesinde kişisel olarak bilgilerini paylaşıyor. Kişisel site deyip, otu, börtü böceği falan eklesek neyse. Ben müzisyenim, şarkılarımı veya gördüğüm saçma rüyaları falan anlatırım mesela. Kişisel site diye 5 sayfa bir html site umuyorsanız ne gibi bir amacımız olabilir ki? Herkes bireysel olarak fikirlerini, düşüncelerini paylaşacağı birşey olarak kullanır kişisel sitesini.

Bence eleştiri yaparken detaylı incelemek lazım. Eleştiri yapmak önemli birşeydir, ana düşünceden daha iyisini, daha ötesini bilmek gerekir. Benim sitemi eleştirmişseniz, benim sitemi benden iyi bilmeniz gerek. Ama bu eleştiriyi dikkate alamayacağım. Çünkü dediğiniz gibi değil benim sitem. Ama genelleme yaptığınız sürece bu yazılar sizi de kapsamaktadır.

Not: Evet, amaç reklam yapmak zaten. İnsanlar bizi görsün, bilsin. r10'un amacı da bu. Bende bunu yaptığıma inanıyorum.
Not2: Sizin de kişisel siteniz full joomla. Bu da sizin kişisel tercihiniz. Herkes özünde ne varsa insanlara bunu iletmek ister. Biz bir amaç için varsak, kişisel sitemizde bizim amaçlarımız için var.