DJmT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 dakika önce başıma geldi.

Kargo çıkışlarını yapmak için PTT Kargo şubesine gittim. İçeride insanlar var ama kapıda da 12.30-13.30 ÖĞLE TATİLİ yazıyor. Saat ise 13.29 buraya kadar hiçbir sorun yok.

Biraz yaklaştım şubede biri var mı diye, içeride güzel bir bayan var benim elimde de kalpli peluş bi kutu var. Dedim form doldururken "ablama hediye göndericem de kararsız kaldım, bu kutu olur mu?" diyerek muhabbeti kurarım ben. Biraz daha yaklaştım aklıma saat geldi acaba açılmış mıdır diye. Tabi bunları arabanın önünde düşünüyorum. Saate baktım 13.31 olmuş.

Tamam dedim açılmıştır. Hızla kapıya yöneldim. "12.30-13.30 ÖĞLE TATİLİ" kapıyı açmaya çalıştım açılmadı. Saate tekrar baktım 13.32 oldu olacak. Kapıyı zorluyorum. O kadar sert zorluyorum ki komple 3-4 camlık alan titriyor. Baktım içeri de kargoları bantlayan eleman gülüyor. "Neye gülüyor *** bu?" dedim, dengesiz herhalde gelip kapıyı açacağına gülüyor diye düşünüyorum ama hala kapıyı zorluyorum. Aradan 2 dakika falan geçti kapıya vuruyorum, zorluyorum yok açılmıyor.

1 adım geri attım sinirli sinirli, çıkardım sigara yaktım. İçimden de hala düşünüyorum "6-7 dakika geçti adamlar hala öğle tatilinde *** işe bak" Sigaradan bir fırt aldım tam dumanı veriyorum içerde kargo veren bayan benim zorladığım kapının sağında bulunan kapıyı açtı kahkaha atarak, yapacak birşey yok aga bende gülmeye başladım. Giderken arkasını döndü "kutu güzelmiş, keşke içeri gelsebilseydin de kutu hakkında yorum yapsaydım" dedi ve gülerek gitti.

Arabaya atladım ve hızla başka PTT şubesine gittim.
senden başka bekleyen yokmuydu ?