geçmiş olsun hocam umarım cezasını çeker ama savcı bey halkı artık türk firmalarını tercih etmemiz gerekli
Türk firmalarında da domainlerim var fakat arttırma ile aldığım domainler genelde godaddy üzerinden aldığım için orada saklı. Bence şöyle demek daha mantıklı;
Eğer İngilizce bilmiyorsak Türk firmalar tercih sebebi olmalı

Ama Godaddy gibisi de yok ne yazık ki...
o değil de beni düşündüren bir mevzu var. eğer domainleri çalan kişi yakalanıp suçunu itiraf ederse maddi olarak da bir cezaya çarptırılacak. bir katil 5 kişi öldürdüyse savcı 5 kere idam veya müebbet istiyor. 20 domain çaldıysa bu domainlerin değeri ne ile hesaplanacak? 16 tl'den mi? piyasa değerinden mi? yoksa domaini alırken ödediğimiz ücretin ne olduğunu ispatlarsak ona göre mi? bu durum biraz karışık.
Ben de bunu düşünüyorum, yaklaşık 3500 TL yazdım zararım için dilekçeye. Zaten 35 domain bugün sıfırdan kayıt etmeye kalksak 550 lira civarı bir para yapıyor sanırım. Aralarında 400 liraya aldığım da vardı, 1 $ kampanyasından aldığım da. Fakat örneğin kepnet[.com] 1996 kayıtlı bir alan adı. Değerini nasıl tespit ederler bilmiyorum... Uçtu ve gitti
Neyse inşallah yakalanacak bu gidişle bu adam. Eğer bir gelişme olursa part 3 şeklinde devam edeceğim