Yorumunuz için teşekkür ederim arkadaşlari peki Süleyman hoca neden bu yaştan sonra iş bulmam zor acaba ?

yani 18 yaşında junior olarak başlayacak kişilerle benim aramdaki fark nedir
yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum.
Şimdi Yaşınız 25. Benim 20 Onun İçin Bir Büyüğüm Olarak Konuşayım

. Eğer Bir Ev Filan Geçindirme Veya Omzunuzda Bir Yük Varsa Zor Olur. Çünkü Bir Yandan Öğrenmek Bir Yanda Diğer İşlerle Uğraşmak Zor Olur. 3 Ay Gibi Bir Sürede PHP Yi Öğrenirsin . Bu Bilgiyle Ne Yaparbilirsin ? . Veri Tabanına Veri Kaydedersin Veri Çekersin Admin Paneli Yazarsın . Aslında Piyasaki Firma Sitelerine Baktığınız Zaman Temel İşler Bu . Haberler Duyurular Foto Galeri Tarzı Ama Bunlarda Atrık Tutmuyor Millet Ya Wordpress Kurup Geçiyor Yada Piyasayı Öldüren Adamlar Sağdan Soldan Çaldıkları Scripler İle 50 - 100 Tl Ye Piyasayı Öldürüyorlar.
Birde Bizim İş Verenler Kendini Zeki Zannedip PHP YAZILIMCI ARANIYOR Diye İlan Açıyorlar . İçeriğe Bir Bakıyorsun . Kendi Yaptığı Tasarımlar HTML Döküp PHP Kodlayacak Çalışan Arıyoruz. Hem Tasarımcı Hem Css ci Hemde Yazılımcı Arıyor. Onun İçin Zor Dedim

. Ayrıca PHP / MYSQL İle Bitmiyor jQuery Gerekiyor Yeri Geliyor Ufak Tefek Css İsteniyor. Sen Diyorsan Benim Kafa Rahat Öğrenirsin Tabiki Yaşlı Değilsin . Eskilerin Bir Sözü Var " Azimle İ**yen Mermeri Deler " Gibi