Arkadaslar baslikdada yazdigim gibi,youtube bir video yuklediginizde bu Video inceleniyor yazisi hepimizin morelini bozuyor.
Simdi size bu sorunu nasil asariz ve ben asiyorum anlatayim.
Çözüm 1 1-Video yukleme ayarlariniz otamatikse,hani etiketler,para kazanma ozelligi vs,bu otamatik ayarlarda Video'dan Para kazanma ozelligini devre disi birakin.
2-Videonuzu yukleyin,islenmesi bitsin.Video islenmesi bitmeden baska bir islem yapmayin.
3-Video islenmesi bitince,Video'yu duzenle secenegine tiklayin,Para kazanmayi aktif edin,degisiklikleri onaylayin.Video yoneticisine gecip aktif olmusmu kazanma bakin.100/85 olmustur.
Ya olmadiysa ,o zaman hemen Çözüm 2 deki yonergeleri deneyin bu kez muhakak olacakir.
Çözüm 2 1-Yukardakileri denediniz ve gene Video inceleniyor yazisimi var.Hemen inceleniyor butonunun ustune tikliyoruz.
2-Acilan sayfada "Videomdan para kazanmak istiyorum" yazisi yanindaki TIK isaretini DEAKTIF ediyoruz.Sayfayi F5 yapiyoruz ve geri AKTIF yapiyoruz.
3-Video yoneticisine geciyoruz ve bakiyoruz videomuz,"Para Kazanilan" durumuna gelmismi ki gelmistir.
4-Halen gelmedimi,hic dert etmeyin,Çözüm 2 deki ilk 3 maddeyi tekrar uyguluyoruz ve videomuz 1 belki 2. uygulamamizda kesinlikle "Para Kazanilan" duruma geliyor..
Benim kullandigim taktik ve yol budur.Hangi videoyu yuklersem(Kurallari ihlal eden videolar haric) bu sekilde 1-2 dk icinde Kazanilan haline getiriyorum.
Ör:
Maç özeti yükleriken galatasaray -trabzonspor diye upload etmeyin
abc diye upload ettikden sonra yukarıdaki gibi "para kazanma" özelliği aktif ettikden sonra video gerçek ismini, açıklamasını , etiket ayarlarını girin.
çözüm 1i biliyordum ve uyguluyordum arada sorun çıktıgında ama genelde sorunumu çözmüyordu.ama 2.yöntemle şimdi denedim aynı videolarda sorunu çözdü.teşekkürler
düzeltme : 2dk sonra videolar eski haline döndü,yine inceleniyor yazıyor fakat,telif sorunu vermiyor.bikaç videomda var bu olay.para kazandırmıyor ama telif sorunuda vermiyor.öylece duruyor 10-12 gündür
düzenltme 2 : youtube kafayı yedi.videolarda tekrar para kazanma aktif oldu.bi geliyor,bi gidiyor $ işareti
bende reklam aktif olmayınca şu yöntemi yapıyorum.
1. aktif reklamı pasit ediyorum
2. katagori değiştiriyorum (
komik se mesela
eğlenceli yapıyorum)
3. reklamı tekrar aktif et diyorum.
200 kadar video yükledim hepside şuan aktif
Umarim faydali bir yazi olmustur arkadaslar bilmeyenler icin..Saygilarimla.