JeSuisTurc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 dolari garanti ediyormusunuz? yilik lisans olacak ise, 500X12=6000 dolara göremi fiyat vericeksin hocam
6k dolara göre değil hocam tabiki ama 20 liralık bir program da değil su an ki hesabım maksimum 20 kişi kullansa 1 kişide x dolar veriyorsa 20 kişide x/20 verebilme ihtimali nedir onun arastırmasındayım buna nazaran min. 250 mak. 750 liralık bir program olacak
skoparak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proğrama hiç sıcak bakmadım sonuçta 2 site ise bunları bizde buluruz ama proğram 20-30 siteyi barındırıp videoları bizim seçeceğimiz videolara göre sıralayacaksa kullanırım
ayrıca yıllık satacağım demişsiniz eğerki ücret fazla ise kimse almaz zaten bunları 20tlik bir botda yapıyor
2 değil 2 bin site bulabilirsiniz hocam önemli olan pc de oturup bunları yüklemek program full otomatik 1 saat önce galatasaray macını yükleyen kazandı su an yükleyen kaç kişiye izletebilir dogal yollarla çok az bir oran olacaktır zamandan tasarrufu harikulade bir biçimde kullandırıyor program

MuSLeRa06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisans yenilemesi olmaz ise ,bence bir ise yaramaz.Sonucta banlanan ,kapanan kanal oluyor,adsensenin durduk yere hesap kapattigi oluyor,youtube kanalinizin alakasi olmayan bir icerikden kapatilmasi oluyor.Bu yuzden lisans yenilemesi yoksa bence kimse girmez bu riske.
lisans yenilemesi olmayacak hocam bu konudaki kararım kesin adsense hesabınız kapanırsa youtube ayarlarında adsense hesabı değiştirilebiliyor onda sorun yok youtube hesabınızın durduk yere kapanması imkansız zaten kurallar cercevesinde yükleme yapıldıkca sorun yok
kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer 500 usd garantisi veriyorsanız ozaman kazança göre fiyat politikası çok normal

Garanti vermiyorsanız kendi kazancınıza göre bir fiyat çıkarmanız pekde mantıklı değil gibi geldi bana.
belirleyecegim istatistiklere göre %100 garanti verecegim hocam ancak bu rakam 300 dolar mı olur 600 dolar mı olur onu su anda netleştirecek istatistiklerim henüz oluşmadı atıyorum x dolar kazanamayan kişi %100 ücret iadesi alacak 100 kişi ile çalışmaktansa 20 müşteri ile çalışmak daha makbul geliyor ek olarak 30k videoluk bir arşiv var bu arşivi de programa dahil edecegim bir şekilde isteyen bu videolardan da yükleyebilecek bu sayese aynı video yükleyen spam kanallar görüntüsünden de uzaklaşılacak