yok artık sen neyapmaya çalışıyorsun hocam
benim negibi ilgi çekmeye yönelik çalışmam olabilir ?
yok gereksiz yere neden tartışma çıkarıyorsunuz
elimde yazılı kanıt olmadığı için firma ismini açıklamak istemiyorum
okadar merak ediyorsan çek masrafını telefon konuşmalarını savcılıktan çıkarttıralım
birde herkez değil herkes olacak Türkçe yi katletmeyelim lütfen
ayrıca herkes bilmiyor mesela benim müşterim bilmiyor bunu herkes bilmek zorunda mı burda millet bilgilensin böyle bir dolandırıcılık yöntemi oluşturmuşlar diye konu açtık beğenmiyorsan report et ve sessiz kal mümkünse
Sessiz kalmıyorum bunu sen mi belirleyeceksin türkçe dersi vermeden önce savcılığın bütün telefon konuşmaları kayıt etmediğini ve buraya konu açarken elinde tutarlı şeyler olmasına dikkat et.
Konuyu nasıl saptırıyor yahu biz tutarlı birşeyler istiyoruz adam bana türkçe dersi veriyor konuyu açarken yazdığın yazıları tekrar oku o zaman türk dil bilgisi hocası

Hatalarını buraya yazıp iyice küçük düşürmek istemiyorum seni.
Alıntı
merhaba arkadaşlar bugün bir firma aradı
google her yıl 600 sektörün ilk sırasını sattığını
ve biz 3 sektörü aldıklarını belirttiler
ve bu 3 sektörde kontejanın bulunduğunuz ilde boş olduğunu isterseniz 400 lira karşılığında 18 kelimede 1 yıl boyunca üst sıraya çıkabileceğinizi söylediler
google algoritmasını pazara çıkardı bizim mi haberimiz yok :S
hani bana deselerdiki nasıl çalışma yaptıklarını inanacam biz google ı satın aldık diyor resmen
Alıntı:
ant07 Nickli Üyeden Alıntı
Bana yönlendir o elamanı yıllık 400 değil haftalık 600 vereyim, ne çakallar var yahu sizde bunlara inanıp buralara konu açıyorsunuz.
ben bunlara inanıp konu açmadım hocam
dikkatli okursanız insanları bilgilendirme amaçlı açtım hani seo yu bilmeyenler için
Daha da yazmam bu konuya.