digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Nasılsa rapor alırım sınavdan yırtarım diye sınava gitmemişsin müdür ve öğretmen de bunu anlamış. Madem 3 gündür çok hastaydın neden acile gitmedin? Üşütme 3 gün sürecek bir şey değildir. Hastalandığında pazartesi sınavın olduğunu biliyordun yakın bir acil servise gidip pazartesi sınavım var diyerek ilaç alabilirdin 2 günde çok rahat iyileşebilirdin. Eğer sen durup durup sınav gününü beklersen doktora gitmek için hocanın insafına kalırsın. Hocan iyi niyetinden şüphe etmiş ki kabul etmemiş müdüre yollamış. O sınavlara sadece siz hazırlanmıyorsunuz öğretmenler de hazırlanıyor ve başına bir kaza bela acil bir durum gelmediyse ortak sınav için tüm zümre öğretmelerinin senin için özel olarak tekrar çalışmasını beklememek lazım.
hayır müdür her ne şekilde olursa olsun raporu olanları sınava almıcam dedi sadece benimle alakalı bir şey değil. ben ilk öğretmenle konuştum benim için sorun yok ama müdür sınava almayın dedi ilk bi müdürden izin iste dedi. hem her ne olursa olsun ben o gün doktor tarafından izinliydim. bildiğim kadarıyla kurallara göre alması gerekiyor beni sınava.