Arkadaşlar benimde karşı cinsten birini rencide ettiğim olmuştur

bunlardan birini aktarmak istedim sizlere.
Geçenlerde bir yüklü ödeme aldım elden farklı bir şubeden normal şubeye parayı yatırmak istediğimde 200 tl kadar bir masraf çıktı bende bunu kabul etmedim ve ATM'den yatırma kararı verdim paraları 50'şer - 30 'ar ATM'ye veriyordum bir ara ATM takıldı sıkışma meydana geldi hatası vermeye başladı bankada yeni kapanmıştı paraları yatırırken hemen yan ATM'e geçtim hesabıma geçmeyen bakiye'yi hesapladım ve güvenlik'i çağırarak yardım istedim ve beni sorumlu bayan arkadaş ile görüştürdü ve bana ne kadar bir miktar paramın sıkıştırdığımı sordu bende 20 Dedim

Kız gülerek İçerden ATM'in para haznesini açtı ve içerde olan paraları çıkardı sıkışanları birde rulo şeklinde birşey vardı birçok para orda kalmıştı rulo'yu döndürüyor para geliyor sürekli

Kız en son döndü beyefendi 20 TL sıkıştırdım dediniz fakat sizin paranız çıktı vs şeyler söyledi bende 20 TL sıkıştırdığımı söylemedim ki o kadar para için sizi uğraştırmazdım dedim ve karşıdaki biraz mahçup duruma düştü herneyse sözü fazla uzatmayayım. Parayı çıkardık ardından Kasadaki bayanlar bana farklı bir gözle bakmaya başladılar ve espiriler yapıyorlar bende nezâketen gülüyorum. İçlerinden biri hadi gene iyisiniz bedavaya sıkıştırdığınız parayı hesabınıza geçebileceksiniz dedi. Bende Teşekkür ettim ve elimde kalan parayıda ordan yatırıp yatıramayacağımı sorduğumda gülecek ne kadar paranız kaldıki sorusunu aldım. Ardından bunu yanıtlayarak yatırmalarının imkanı olmadığını belirtti ve ben tekrar ATM'den para yatırıyordum içerdekilerde bana bakıyordu
Böyle bir saçma olay geçti başımdan bunu şimdi niye anlattım bilemeyeceğim