Yapabileceğinizden şüphem yok hocam ancak bu ülkede bu şartlarda koskoca sh bile 30 40 gbit kullanıyor o kadar müşterisi varken sizin bunları düşünmeniz biraz erken he yatırımınızı yurt dışı yapsanız bu dediğiniz rakamlara rahatlıkla ulaşırsınız.
S.H 14 Gbit Toplamda, sahibi Selçuğa sorun nasıl bu firma kuruldu size anlatsın, gamyun.net isimli 1 oyun sitesi ile kuruldu bu şirket bunlardan haberiniz varmı, ayrıca koskoca s.h dediğiniz yer 14Gbit ile mi koskoca olmakta bunu da anlayamadım. Tüm yerli d.c leri komple araştırın 20-25 Gbit üstü kullanan yok.
Y.dışında yapılsa bu hizmet türk vatandaşına nasıl yarayacak, politika belli telekom vanaları çıkışa kapamakta ovh red soft v.s d.c lerden server kiralayan Türk halkı madur.
Birisinin bu tarz büyük yatırımla en iyi hizmeti vermesi çoktan gerekmekteydi, allahın izni ile bunu yapabileceğimize inanıyorum, lakin 101 yada 99 server değil sadece 100 server ile. Ama bu derece büyük yatırım gerektiren bir hizmetin de müşterileri çoktan hazır durumda. Burda paylaşmam şu an mümkün değil. Saygılar üstadım...