Benim Değilde Arkadaşın Rezil Olduğu Bir An Var Hayatım Boyuncada Asla Unutamam Sanırım
Arkadaşla Otobüs Durağında Denk Geldik Ben Belediyeye Gidiyorum Birşey Sormaya Arkadaşta İzmir.net'den Arkadaş Ayarlamış O Zamanlar Face Falan Yok İzmir.Net Meşhur Neyse Bana Dediki Sende Gel Benle. Olum Niye Bende Geliyorum Git Kendim Dedim Öle Böle Benide Bindirdi Otobüse Neyse Gidiyoruz Bana Dediki Bak Kız Sorarsa Arkadaşını Niye Getirdin Diye Yolda Karşılaştık Dicem Dedi , İyi Dedim Ha Bide 5 Tl Para Var Üstümde Sakın Kıza Gidip Bi Yerlere Oturalım Deme Dedi Bende Güldüm Tamam Dedim Bendede İyi Bir Para O Zaman Cebimde Sölemedim Ama Bende Para Olduğunu Neyse Kızı Bulduk Tanıştık Falan Ben Direk Kıza " Ya Bi Yerlere Oturalım Böle Mal Mal Dolaşçazmı Dedim " Kız Olur Dedi Bizim Samet Kızardı Bişeyde Diyemedi Garibim

Neyse Gittik Bi Yere Oturduk Garsonda Mahalleden Arkadaş Çıkmaz Mı , İzle Sen Gırgırı

Lavaboya Gidiyom Gelicem 2 Dk Ya Dedim Fıratın Yanına Gittim Dedim Ki Fırat İki De Bir Masaya Gel Ne İçersiniz Ne Yersiniz Diye Sor Beni Tanıdığınıda Belli Etme Dedim Tamam Kanka Dedi , Bende Gittim Masaya Oturdum Bizim Fırat Geldi Ne İçersiniz Dedi Ben Atladım Hemen Büyük Nescafe Dedim Kızda Ihlamur İçeyim Dedi Onunkide Büyük Bardakta Olsun Dedim Samete Döndü Siz Dedi Samet Yok Kalsın İçmicem Bişey Dedi

Ben Gülcem Gülemiyom Neyse İçtik Muhabbet Falan 5-10 Dk Geçti Fırat Yine Geldi Ne İçersiniz Dedi Ben Dedim Bİ Bardak Çay Kız Dedi İçmiyim Ya Sağol Dedi Bende Olurmu Öle Şey İç İç Dedim Bende Bi Çay Alayım O Zaman Dedi Samete Döndü Yine Siz Dedi İçmicem Ben Dedi

Neyse Onlarda Bitti Samet Kızarıyor Bozarıyor Alttan Tekme Atıyor Görmelisiniz Ya

Kıza 5 Yaş Büyük Söylemiş Yaşını Elindede CW Masada Duruyor İş Başvurusu Yapcak

Samet Kalktı Ben Bi WC Gidip Geliyom Dedi Az Bişey İlerledi Koşarak Masaya Döndü CW Masadan Aldı Gitti KIz Demezmi Bana " Kaçmasın Bu " Koptum Orda Zaten 2 Dk Geçmedi Samet Geldi Kulağıma " Ya Kanka WC Paralıymış Bozuk Yok Üstümde 1 Tl Varsa Versene " Demezmi Altıma Yapıcam Gülmekten Neyse Çıkarttım Verdim Gitti Geldi.
Son Olarak Fırat Tekrar Masaya Geldi " Ne İçersiniz Dedi " Biz Daha Ağzımızı Açmadan 1 Çay 3 Pipet Demez Mi Allah Koptum Artık Gözlerimden Yaş Geldi Karnıma Ağrılar Girdi Canlı Müzik Vardı Sustu Bir Sürü Masa Vardı Herkez Bize Bakmaya Başladı
Kalktık Masadan Kız Önden Gidiyor Samet Benim Kolumdan Çekti Ne B.k Yicem Şimdi Ben Dedi Bende Ne Olcak Olum Paramız Yoksa Bulaşıkları Falan Yıkarız Dedim Öylemi Dedi Tamam Napalım Dedi Sen Git Kızı Çıkart Yolla Gel Dedim Tamam Dedi ALLAH Belanı Versin Senin Saydırıyor Bana

Gittim Hesabı Ödedim Çıktım Dışarı Sonra Anlattım Bnede Para Olduğunu Öle Güldük Hala Sameti Göreyim Güleriz Bir Birimize