Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir r10 forumlarında takılırım az çok tanır insanlar beni. size danışmak istediğim bir konu var

Geçen yaz yabancı bir firmada IT bölümünde çalıştım. çalışmanın son dönemlerinde herkes tatildeydi ve yeni bir anlaşma yapamadım. Gerekli kişilerde tatilden döndüğünde eğitimi tamamlamak için türkiyeye dönüş yaptım ve son dönemdeki alacağımı alamadım. verilen sözlere inandım yaklaşık 3 ay bekledim.

bugün beni cidden üzen ve hakkımın yendiğini gösteren bir cevap aldım. anlaşma olmadığından içerde kalan 1k $ ödememi yapmayacaklarını söylediler. şirkette çalışan iki türkten biriydim sırf ellerinde koz var diye (anlaşma yok) ödeme yapmıyorlar.

benim büyüdüğüm çevrede ne olursa olsun hak geçme diye bir olay var. müdürün bana yazdığı şey "we wont pay you do you understand?" (sana ödeme yok anladınmı). elimden geleni yaptım daha düşük ücretle çalıştım ama bu yaptıkları gerçekten içime oturdu. beni tanıyan biliyor hiç kimsenin hakkına geçmiş bir insan değilim bugüne kadar.

şimdi bu firma tamamen internet sitesi üzerine kurulu bir firma. bu konuda nasıl bir şey yapayım arkadaşlar parasında değilim adamın sırf türk olduğum için yaptığı şerefsizlik içime dokunuyor. yardımcı olacak arkadaşların fikirlerini bekliyorum

saygılarımla.