KAYNAK : http://www.cicekciwebsitesi.com Güvenilir Ticaret kapsamında açmış olduğum konum : https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...ci-sitesi.html
Fiyat 250 TL'dir.
Yerel çiçekçilerin internet üzerinden sipariş almasını sağlayacak bir çiçek yazılımı hazırladım. CSS bilgim olmadığından dolayı ücretsiz bir tasarım kullandım. Gayet basit bir yönetim paneli var. Herkesin kolayca düzenleyebileceği bir sistem. Yönetim panelinden yapılabilenler :
- Site Ayarlarını Düzenleme
- İletişim Bilgilerini Düzenleme
- İletişim Formundan Gelen Mesajları Okuma
- Gelen Siparişleri Görüntüleme / Yazdırma
- Yönetici Ekleme / Silme / Düzenleme
- Sayfa Ekleme / Silme / Düzenleme
- Ürün Ekleme / Silme / Düzenleme
- Çiçek İçin Kategori Ekleme / Silme / Düzenleme
- Hesap Numarası Ekleme / Silme / Düzenleme
- Teslimat Şehri Ekleme / Silme / Düzenleme
- Duyuru Ekleme / Silme / Düzenleme
KREDİ KARTI İLE ÖDEME [Yeni!]
Paypal entegrasyonu ile müşteriler kredi kartı bilgilerini Paypal sayfasına girerek, paypal üyesi olmadan güvenli bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirebilirler.
AKILLI DUYURU SİSTEMİ
Sistemin duyuru kısmı yarı otomatiktir. Yani isteğe bağlı eklenen duyuruların yanı sıra sistemde çiçek, banka hesabı, şehir ekleme-güncelleme-silme işlemlerinde otomatik olarak duyurular oluşturulmaktadır.
SEO DOSTU SAYFALAR
Siteye eklenen sayfalara özel etiketler ve açıklama eklenebilmektedir. Eklenmediği takdirde sayfa başlığından yola çıkarak etiket ve açıklama üretmektedir.
KATEGORİLERİ MÜŞTERİ BELİRLER
Yönetici kategori olarak sadece çiçeğin cinsini belirtir : Çelenk, Canlı Çiçek, Yapay Çiçek. Diğer çiçek kategorileri olan Hasta Ziyareti, Sevgili vs. kategoriler yönetim panelinden eklenir. Sipariş panelinde çiçeğin alınma sebebi belirtilirken çiçek kategorilenmiş olur. Bu şekilde çiçek birden fazla kişinin düşüncesine göre kategorilenir ve kategorilerde o amaç için en çok alınan çiçekler listelenir. Bu doğrultuda hem kullanıcılar sitede söz sahibi almış olur, hem çiçek seçimi kolaylaşır.
YENİ SİPARİŞ ALARMI
Yeni sipariş geldiğinde yüklenmiş olan müzik çalmaya başlar. Okunmamış bir sipariş olduğu zaman müzik dakikada bir kez çalmaktadır. Sipariş sayfasındaki yazdırma linki ile sipariş detayları dosya çıktısına çevrilebilir. Bu şekilde teslimat yapılacak çalışana verilebilen bir dosya olur.
İKİ FARKLI SİPARİŞ TÜRÜ
Siparişlerde ilk seçenek : Çiçeği kendiniz teslim edecekseniz. Burada tek kişi için bilgiler istenir, yani alıcı ve gönderici aynıdır. İsteyen müşteriler çiçeği kendileri vereceğinden ödemeyi teslimatta yapabilir.
İkinci seçenek : Alıcı ve gönderici için ayrı bilgiler girip havale/eft methoduyla ödeme yapmaktır. Her iki sipariş türü içinde telefon teyidi yapılması tavsiyemizdir.
NOTLAR
Sistem ile ilgili sıkıntılar oluşursa tarafımca ücretsiz olarak giderilecektir. Ayrıca satışı artması durumunda geliştirmeler yapılacak ve yeni modüller satışa sunulacaktır. İsteyen arkadaşlara tasarım tedarik edilebilir.
DEMO BİLGİLERİ http://demo.selaleweb.com/cicekci/ SATIŞ BİLGİLERİ
Satışlar domaine lisanslı olacaktır.
*Tasarımın özel hazırlanması dahilinde. Tasarım sağlanırsa ücretsiz olarak entegre edilir.
DİĞER ÖDEME SEÇENEKLERİ
Ziraat Bankası
İşbankası
Akbank
Vakıfbank
PTTBANK
Misli.Com