Başımdan geçen bomba bir olayı yazayım uzun olacak biraz okuyun pişman olmazsınız rezil olan olana

Üniversite yıllarında ben ve iki ev arkadaşım, ve kız arkadaşlarımız toplam 6 kişi toplandık evde zıkkımlanıyoruz, o gün biraz erken başladık, akşam 6 gibi içmeye başladık. Ben akşam saat 10dan sonrasını hatırlamıyorum .

Neyse sabah olmuş yavaş yavaş uyanıyorum, fakat gözlerim hala kapalı, "her şey vatan için, her şey vatan için" diye sesler geliyor, Allah'ım diyorum ne oluyor herhalde darbe felan oldu diyorum , gözlerimi bir açıyorum yanımda tanımadığım bir kız uyuyor. Kızı sima olarak tanıyorum o da bizim okulda, okulun en güzel kızı bütün erkekler peşinde ama kız tam para yiyici sana bana bakmaz yani, adını bile bilmiyorum kız yanımda yatıyor, bazı ayrıntılara girmiyorum .

Neyse camdan dışarı baktım evin karşısı askeri alanmış sesler oradan geliyor (Muğla'da olanlar bilir yüksekokulun oradaki askeri birlik). Neyse o gün de devamsızlık sınırında olduğum bir ders var kalkıp okula gittim ama hala gözlerimi açamıyorum nasıl içtiysem, hala düşünüyorum dün biz evde içiyorduk sonra noldu acaba diye

Sonra bir baktım o yanımda yatan kız da okula geldi. Gittim yanına naber nasılsın felan dedim tanımaz gözlerle bana baktı, hatırlamadın sanırım beni dedim, o da "hatırlamam mı gerekiyordu" dedi çekti gitti , 1-0 mağlup durumdayız, ben hala düşünüyorum acaba rüya felan mı gördüm. Neyse benim ev arkadaşlarım gülerek geliyorlar yanıma, dedim oğlum dün noldu felan tam o sırada başka bir kız geldi, "tanıdın mı beni" dedi. Ben de tabi 1-0 gerideyim o sinirle ben de "tanımam mı gerekiyordu" dedim, skor 1-1 . kız ******** dedi çekti gitti, biyandan da diyorum bu kız nerden çıktı arkadaş kabus gibi...

Neyse oğlum dün noldu anlatsanız felan diyorum. arkadaşın birisi anlatıyor. dün gece içiyorduk , hepimizin kafa güzel oldu hadi dedik bara gidelim orada devam edelim dedik, bara gittik senin yanına bir kız geldi dediler (terslediğim ikinci gelen kız oymuş ) , barda kız arkadaşımda var tabi o bozulmuş çekmiş gitmiş felan. sonra bu yanına gelen kızla baya sohbet ettiniz içtiniz felan dediler. olay burada kopuyor ben o konuştuğum kızın koluna giriyorum derken başka kızın koluna girmişim birlikte bardan çıkıp gitmişiz o kızın da kafa güzel ki beni erkek arkadaşı mı sandı neyse artık bardan çıkıp sabaha kadar olanları kimse bilmiyor , senin hatun da bozuldu çekti gitti felan dediler.

Neyse dedik ders saati geldi hadi içeri girelim, ben dedim siz gidin ben bir sigara içip geliyorum, kafa kazan gibi. Sigaraya içtim gidim sınıfa, girdiğim anda bir sessizlik, hoca da derse başlamış, dedim hocam özür dilerim geç kaldım felan... en arka sıraya geçip uyuyum dedim. geçtim arkaya kafayı masaya koydum sınıfta mırıldanmalar felan bazılar gülüyor, Allah Allah diyorum yine ne oluyor kafayı bir kaldırdım, kimseyi tanımıyorum okul öncesi bölümünün dersine girmişim, full kız hepsi gülüyor ben tabi rezil oldum 2-1 mağlup durumdayız baktım hoca ters ters bakıyor, kimsin sen felan dedi, işte şuyum adım şu felan dedim. herhalde umursamaz bir şekilde söyledim ki, hoca bana dedi ki ; ben kimim sen beni tanıyor musun ? Hoca resmen bana asist yaptı durur muyum "tanımam mı gerekiyor" dedim skor 2-2 sonra çıktım sınıftan bizim sınıfa gittim arada arkadaşlara anlattım felan o gün bugündür hala anlatır anlatır güleriz