Arkadaşlar gerginliğe gerek yok,
DarKPeArL hocam telefon ile arıyarak bir kaç tüyo verdi sağolsun, dediği mantık ile birşeyler yaptım.
AnkProgram paşa, senin dediğin gibi host dosyasıyla oynanarak lisans sitesi yönlendirme yapılıp değiştirilip birşeyler yapılabilir ama şöyle bir kodlama yapıldığı taktirde bu çaba boşa gider.
Örneğin ;
Sanal bir webtarayıcısı oluşturup , php içinde bunu tanımlayarak gelen post get verisinde tarayıcı kontrolü yaptırdığımız taktirde istedikleri kadar host dosyası ile oynansın php içeriğindeki kontrol yapılmadığı sürece birşey yapılamaz diye düşünüyorum.
Yani örneğin ;
Php içeriği sadece xyz tarayıcısı ile açılmasına koşul koyduğumuz taktirde, farklı bir tarayıcıdan php içeriğinde ne var ne yok bunu öğrenme şansınız olmaz.
Programdanda post get verilerini xyz tarayıcısı olarak gönderdiğimiz taktirde php dosyasının içeriği gözükür ve kullanıcı girişi vs yaptırılabiliriz.
Kaldıki, bunların hiçbirine gerek yok..
Host dosyasının içeriği program tarafından anlık olarak değiştirildiği taktirde istediğin kadar cracker ol emin ol bir işlem yapamazsın çünkü locale yönlendirmeye çalıştırdığın site otomatik olarak eski ip adresine yönlendirlicek.
Yalnış düşünüyorsam ve nerde yalnış olduğumu düşünüyorsanız uyarınız..
bluemansiiz hocam, öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
Aklımdaki lisanslama işlemi bu tarz birşeydi tam üstüne bastınız
----------------------
Yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim, DarKPeArL hocamızın tavsiyesi üzerine farklı bir yoldan lisanslama işlemi yaptım ilginizden dolayı tekrardan teşekkürler iyi forumlar dilerim.