_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir etiket yapıştırmak acaba ? Neye istinaden söylediniz.

Themeforest'deki temaları da Türkler mi yaptılar (: Bence çok yanlış konulup insanları mimleyip yanlış anlamlandırıyorsunuz yönlendiriyorsunuz.

Bizlerde Türk'üz ama iyi temalar yazıyoruz diye düşünüyorum.

Arkadaşın sorusuna gelince;

Probleminiz, sunucu daki sitenizin bulundupğu hesabın kullanım izni ; temanızın sql sorguları ile paralel olarak artan azalan oarana sahiptir. Bu nedenle detaylı bir şekilde incelenmesi gerekir Ana sayfanıza

<?php echo $GLOBALS['wp_query']->request; ?>
şunu yazıp bir çıktıyı paylaşır mısınız ?
Yabancı YERLİ tartışmalarına girmeyelim de arkadaşlar burası yeri değil neticede.

Kardeşim yeni sitelerimde de bunu denerim. Şuan kendi yazdığım cache sistemi ile gayet iyi gidiyorum tahminen 30K ya kadarda çok rahat götürür gibime geliyor. Webloader de daha önce de dediğim gibi 240K dan fazla sitelerde olumlu almıştım WP de ise şuan 2K civarı hitli sitede baya iyi. Testler neticesinde son noktayı koyacağım ama işlerim var biraz.

Tekrar paylaşım için teşekkür ediyorum mutlaka deneyeceğim bunu da.

---

Örneğin ana sayfada sadece post tablesi iş görüyor. Limit 10 durum yayında olanlar şeklinde. Gerçi bu sitede herhangi bir sorun yok zaten. Sorunlu sitede denerim onunda neticesini yazarım.

---

İlgili kodlar sorunlu sitede de diğeri ile aynı neticeyi veriyor. Dönen değerde sadece limit 7 o kadar. Başka tablo adresi vermiyor.