Sosyal link borsasının esprisi aslında şudur:

Seo'nun temelini kavramışsınızdır. Artık vitesi 2'ye takma vakti gelmiştir fakat vitesi 2'ye takabilmek için belli bir miktar sermaye gerekmektedir.

Bu sermayeyi en kısa sürede ya Sosyal Link borsasında paketler oluşturup satarak ya da küçük maliyetli siteler yapıp satarak sağlayabilirsiniz.

Bundan 2,5-3 sene önce şahsen bende bu tarz işler yapıyordum.. Bu işi sadece Türk forumlarında değil, yabancı tüm forumlarda da görebilirsiniz.. Asıl olay bu işi süreklilik haline getirmemekte bitiyor.

Yani bir adam 6 ay önce paket satışına başlamış ve hala paket satmaya devam ediyorsa bana göre Seo bilgisi 10 üzerinde 3'ü geçmez.. Eğer 4-5 olsa; kendine çalıştığında daha fazla kazanacağını bilir.

Şahsen ben sosyal link borsası kategorisine sadece merak ettiğim linklerin etkisini görmek için arada bir giriyorum. O kategoriye sitesinin uçacağını ( Uçmak fiili burada görecelidir. Yerden 5 cm havalanan da kendini uçuyor zannedebilir. ) zannederek giren kişiler bence en kısa zaman içerisinde bu işleri bırakmalı ve geleceği daha parlak olan sektörlere yönelmeli.