Okey böyle bir durumda şunu kullanalım,
----------------------------------------

697845121

Bu rakamdan ne anlıyorsunuz ? Hiç birşey dimi

Şöyle bir açalım

9 Haneli olması şart .

ilk rakamıyla, son iki rakamnın toplamı = 2 . Rakamı
3. Rakamıyla 7. rakamanın toplamı = 4.Rakamı
8.Rakamın Karesi = 5. Rakamı
Rakalamların toplamının 2 modundan kalan = 1
Ve hiç bir zaman 0 la başlayıp bitemez.

--------------------------------------

Tamamiyle şuanda hızlı bir şekilde kurguladım yanlışlar olabilir.

Programıma böyle bir algoritmayı yazdım. Bu şekilde bir rakam dizisi dönmeden programım açılmaz Veya tam tersi bu şekilde bir rakam dizisi göndermediğiniz sürece php cevap vermese.

Ve programa birde bir haberci kontroller eklesek. Login haricindeki giriş işlemlerini log etse. Birde programımızı güncel bir şifreleme yöntemi ile şifrelemiş olsak.

Craklemek için önce bu algoritmayı çözmen gerekecekti. Daha sonra o ikinci kontrol fonksiyonunu yakalaman gerekecekti. Bu yöntem ile dilediğin kadar host dosyasında işlem yapabilirsin. Ama programı kullanamazsın.

He ayrıca yukarıda verdiğim yöntem ile php vs bağıntısız bile program lisanslayabilirsiniz

AnkProgram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şöyle düşünün bende sizleri kırmak istemiyorum

bilgisayar internete girerken her seferinde

googlenin ipini ve adresini sorguluyor ve nasıl yaptığını bilmiyorum ama o ip ne ise o serverden açıyor siteyi yani şimdi girerken google.com 127.0.0.1 adresinde diye sisteme gösterseniz sistem bunu sorgulayıp uygulamaya mahkum sonuç olarak insan değil direkmen

googleninipi/googleklasörü/giris.php dosyasını okucak
ama biz oynama yapınca
127.0.0.1/giris.php dosyasını okucak demek istediğim bu anlatamıyorsam eğer üşenmem diyorsanız yapın o şekilde lisanslama ben size nasıl aşılacağını gösteren video çekip vereyim