AnkProgram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın sorunlarınız olabilir bunu açıkca gösteriyorsunuz egonuzla ilgili sıkıntılarınız var arkadaş php ile bağlamakdan bahsediyor php ile nasıl bağlıcak programı bir sayfaya post veya get yöntemiyle veri yollucak bu verileri kendi kurduğun web servere locale düşürmenin yöntemini gösteriyorum sen programdanda internete bağlansan sonuç olarak bilgisayarın rj45 portunu kullanarak çıkış yapacaksın yani pc nin protokollerini kullanacak buda onun üzerine oluşturulmuş bir yazılım pc internete açılmadan önce bu dosyayı kontrol ediyor ona göre hareket ediyor bana pm den eski hackerim falan filan yazmışsınız doğrudur birşley demiyorum ama bu iş böyledir
ya güzelim git işine ya sen bu kafayla git sniffer yaz) rj45 i dinleyecekmişde kod yazacakmıs da sniffer nedir onuda git ogren sorma bana bir daha.. ego falan değil olayım sudur bildiğim konuda yazarım ben sana bir tekonuda yazmadım farkındaysan başka seylerde yazdım pm den. sorunları olabilir falan coluk cocuk konusuyorsun git biraz daha ogren sonra gel , php ye gerek yok güzelim bunu ogren madem php lik bir durum varsa lisans islemide serverda olur, ioncube sifreleme kullanırsın vesayir vesayir hangi dunyada yasıyorsun sen asıl amatörlük post get ile verileri yollamak , en buyuk amatör sensin herhal.Son birşey adam linux kullanırsa gidip gene windows icinde o dosyayımı arayacak bunu bir dusunseydin ya..Dahada sana cevap vermiyeceğim öğrenmeye niyetin yok.

Programı yazacak arkadas eger net isiyse ioncube, yok değilse programın exesinin icinden ping atarsın siteye oldu oldu yoksa acmazsın programı oldu bitti.