WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Batı ve Doğu diye 2 farklı yer varmış, hangisi olduğunu oraya gidince öğrenecez herhalde

Görev: KTBK Komd. A. K.lığı
KIBRIS
Batı Kışla ile Doğu Kışla arasında çok bi' fark yok Alay İçtimalarında sürekli yan yana geleceksiniz. )

Toprak sahaya toplayacaklar, dere tepe tırmana tırmana Alay İçtimaya gideceksiniz her Cuma ve her Pazartesi..

Not: Yanında bol bol bozuk para götür, kantinde çok fazla sıra olacak her bölükte ortalama 250+ kişi olacaksınız. Kahve makineleri 25-50-75 kuruş ile çalışıyor. Her bölükte ortalama 2 tane kahve ve 2 tane kola makinesi bulunur. Sabah kalktığında emin ol en çok ihtiyacın olan şey o soğukta, sıcacık bi' kahve olacak. Hele birde benim gibi sigara tiryakisi isen; 250 lira parayı bozuk hale getirip kahveye dökmemen için sebep yok..

Allah tekrar yardımcı olsun değerli arkadaşım; bol bol şükret bol bol sabret..

Not 2: Mutlaka 15-20 tane Türk Telekom'un kartlarından al zira kantinde bulamayabilir ya da sırada beklemek istemeyebilirsin.

Not 3: Telefon kulübeleri müthiş sıra beklenilen ikinci yer olduğundan bölük çavuşu ile aranı iyi tut. Zira "Yat Saati" geldiği zaman ondan izin almadan tuvalete bile gidemeyebilirsin. Saat 22.00 civarında herkes yatağında olduğunda dilediğin şekilde telefon görüşmesi yapabilirsin eğer bölük çavuşu ile iyi anlaşırsan..

Aklıma geldikçe ekleme yapıyorum.

Not 4: Mutlaka 1 numara büyük bot iste. Standartların dışında ve sıfır olduğu için çok sert olacak botlar. Ayağına olmayabilir ve 20 küsür gün boyunca rezil olursun. Mutlaka büyük olsun ama küçük olmasın bot. Mahfeder seni aksi taktirde..

Not 5: Revirden mutlaka uzak dur. Sırf psikolojik olarak kötü hissedersen çok öksürüyorum dersin bi' kaç saat o ortamdan uzaklaşmak için iyi olabilir ama en son gideceğin yer revir olacaktır.

Not 6: İçlik al içlik en önemli şeyi unutuyordum. Manisa buz gibi bi' şehir, hele o sabahları kuyruğu titretirsin Allah korusun. Alt ve üst olmak üzere birer ikişer içlik al. Kalın yün çoraplar al, kar yağar ya da yağmur yağarsa faydasını görürsün.

Anılarım depretşi.. ))