Yazışmalarımızın hepsi sende de var. Bende de var. Varsa eksik yazının tamamını kopyala kardeşim. Zaten konu baltalandı ama umrumda değil konun durumu, burda beni haksız konumuna düşüremezsin. Domainler sana kaldı ve sana özelden kusura bakma şehir dışına çıkıyorum dedim. Geçenlerde seninle görüştük ve sen bana ortaklık teklifinde bulundun. Şimdi bana domainimi ver diyorsun yok öyle birşey. Ozaman bu sürede konuyu açıcaktın. İhale bende kaldı neden vermedin dicektin. Eğer bu noktada vermeseydim ve konuyu buraya açsaydım haklısın. Şimdi haklı değilsin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:18:35 -->-> Daha önceki mesaj 09:16:26 --
Başka bir alan adıyla bu konunun ne alakası var? Komiksiniz
Kardeşim ben senin yazdıklarını ve kendi yazdıklarımı yazdım. Başka isim yazarım aksi taktirde benim haksız olduğum kanisina varir okuyanlar.
ucak.tv için benle görüştün satmayacağımı söyledim. Bu süre içinde bana deseydin bu domainlerimi ver. Benım aklımda bile değilsin be kardeşim senin hakkında art niyetli olsam seninle neden ortaklık düşüneyim? Yada neden yazışayım?
Komiksiniz öylemi? İşine gelmeyen cevaplar doğrultusunda komiksiniz dersin. Sen bu kadar beklemiyordun. Benim ana karşı sessiz olacağımı düşündünn ve yazdın ama kardeşim öyle değil hak var hukuk var. Haksızsın olay budur. Haklı olsaydın telimide verdim, misli hesabını da verdim. Atardın 2 tl derdin attım. Ozaman ben sana domainleri vermezsem eyvallah ama burda komiksiniz demekle iş olmaz.
İşine gelmedi dimi kardeşim
You have received a new Negatif rating or comment from mJet.
Details about this transaction can be found on your iTrader page.
Note: This is an automated message.
Bunun içinde teşekkürler. Sorun değil benim içim rahat kardeşim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:23:44 -->-> Daha önceki mesaj 09:18:35 --
Konu günceldir. mJet Domain satışı yoktur.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:07:51 -->-> Daha önceki mesaj 09:23:44 --
Cumartesi günü mesaj yazdınız evet doğru, ben de pazartesi günü hesap bilgileri beklemiştim tekrar. Ancak cevap yazmamıştınız
1 ay öncesinin konusunu hatırlamamam normal. Sürekli sizin alan adınızı takip etmiyorum sonuçta. Satış konusunu açmışsınız yazdım tekrar. Satışı kafanıza göre iptal edemezsiniz ki
Her halde bu yaziyi ben yazmadım demezsin!!!
Ödeme bilgilerini göndermedin demene karşılık. Senden bana gelen yazı kardeşim. Ne yazdığına dikkat et ödeme bilgisi göndermedin demişsin. Bak alttaki gönderdiğin yazıya, benim konumda ödeme misli ve turkcell yaziyor.
Hayde şimdi sana iyi günler. Umarım bu kadar ayrıntılı bilgilendirme size yetmiştir...
Cevap: Merhaba kardeşim.
Alıntı:
hicyilmazz Nickli Üyeden Alıntı
Siteler 2 tl den sende kaldı
misli
32656811
Turkcell
0535 479 38 52
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Natro ile çelışıyorum. Natroda hesabın varsa hemen trasfer ederiz yoksa da transfer kodu alman gerekicek. Bence natroda hesap aç çunku domainin suresinin bitimine daha çok var.
Merhabalar,
Öncelikle teşekkür ederim, natro üzerinde hesabım yok ancak açarım bir üyelik,
Ödeme ve transfer işlemlerini pazartesi yapmamız sorun olur mu?
__________________________________________________ ____
Mail :
sevcan@mjet.net
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12:52 -->-> Daha önceki mesaj 11:07:51 --
Her halde bu yaziyi ben yazmadım demezsin!!!
Ödeme bilgilerini göndermedin demene karşılık. Senden bana gelen yazı kardeşim. Ne yazdığına dikkat et ödeme bilgisi göndermedin demişsin. Bak alttaki gönderdiğin yazıya, benim konumda ödeme misli ve turkcell yaziyor.
Hayde şimdi sana iyi günler. Umarım bu kadar ayrıntılı bilgilendirme size yetmiştir...
Cevap: Merhaba kardeşim.
Alıntı:
hicyilmazz Nickli Üyeden Alıntı
Siteler 2 tl den sende kaldı
misli
32656811
Turkcell
0535 479 38 52
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Natro ile çelışıyorum. Natroda hesabın varsa hemen trasfer ederiz yoksa da transfer kodu alman gerekicek. Bence natroda hesap aç çunku domainin suresinin bitimine daha çok var.
Merhabalar,
Öncelikle teşekkür ederim, natro üzerinde hesabım yok ancak açarım bir üyelik,
Ödeme ve transfer işlemlerini pazartesi yapmamız sorun olur mu?
Mail :
sevcan@mjet.net