mJet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk iki alan adı aşağıdaki konudaki açık arttırmada bana kalmış, ödeme bilgileri gönderilmiş demişsiniz ancak herhangi birşey göndermediniz bana. Ödeme bilgilerini yollarsanız transferi yapalım

https://www.r10.net/domain-satis/9171...n-satista.html
mJet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumartesi günü mesaj yazdınız evet doğru, ben de pazartesi günü hesap bilgileri beklemiştim tekrar. Ancak cevap yazmamıştınız

1 ay öncesinin konusunu hatırlamamam normal. Sürekli sizin alan adınızı takip etmiyorum sonuçta. Satış konusunu açmışsınız yazdım tekrar. Satışı kafanıza göre iptal edemezsiniz ki

Ne demek kafanıza göre iptal edemezsiniz? Kafama göre iptal etmedim sizin yazdığınız mesaj iptal etti konuyu. Bir haftadır yazışıyoruz. Ortaklık teklifinde bulundun be kardeşim. Madem bu kadar sorundu ne ortaklığından bahsettin durdun?
Sen; Ucak.tv sat seni tadmin edecek bir ücret veririm.

Ben ; tmm ne kadar verirsin?

Sen ; Üzerinde kolayca ve masrafsız bir şekilde proje yapabileceğim bir isim olduğu için almayı düşünüyordum düşmesine yakın. Açıkçası benim de aklımda bir fiyat yok, kredi kartı provizyon verseydi 10 dolara kayıt yapıyordum name.com üzerinden. O kadara da ver diyemem tabiki. Ama bir şekilde anlaşabileceğimizi düşünüyorum

Sen bana ben 10 $ kayıt yapardım ama aklımda fiyat yok. Sen bana bir fiyat ver normalde ben 10 $ alıyordum dediğinde senin zaten konuyu, domaini öldürdüğün ortada.

Benimle okadar güzel konuştun ki senden yardım talebinde bile bulundum. Sende bana ortaklık talebinde bulundun. Bu süre içinde kardeşim ihale bende kaldı ver domainlerimi dedinmi? Hayır demedin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. O mantıkmı var? Burda konuyu da baltaladın hacim saolasın. Ben yazıcaklarımı yazdım buraya yazdım özellikle herkez neler yaşandığını bilsin ve görsün.