Bilgiler size gönderildi ama sizin verdiğiniz cevap pazartesi halletsek olurmu?
Hayır pazartesi halletsek olmaz. İhale sizde kaldı 2 tl yi pazartesi dediniz bende kabul etmedim sorun nerde?
Ben
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Natro ile çelışıyorum. Natroda hesabın varsa hemen trasfer ederiz yoksa da transfer kodu alman gerekicek. Bence natroda hesap aç çunku domainin suresinin bitimine daha çok var.
Siz
Öncelikle teşekkür ederim, natro üzerinde hesabım yok ancak açarım bir üyelik,
Ödeme ve transfer işlemlerini pazartesi yapmamız sorun olur mu?
Ben zaten şehir dışına çıkıyordum ki acil bir durum bu konu ile ilgili sizede mail attım. Şehir dışına çıkıcam ve satış iptal dedim. Ben neden pazartesiyi yada farklı bir günü bekleyim?
Bir haftadır bendeki ucak.tv domainini almak için benle yazışıyorsunuz. Neden bir gün bile bana bu ihale konusu hakkında yazmadınız? Domaini size satmayacağımı söylediğimden dolayımı? Şimdi ihalenin size kaldığını ve işlemin bitmediğini yazıyorsunuz? Ödeme yapmadınız. İşlem gerçekleşmedi işin özü budur!
Cumartesi günü mesaj yazdınız evet doğru, ben de pazartesi günü hesap bilgileri beklemiştim tekrar. Ancak cevap yazmamıştınız
1 ay öncesinin konusunu hatırlamamam normal. Sürekli sizin alan adınızı takip etmiyorum sonuçta. Satış konusunu açmışsınız yazdım tekrar. Satışı kafanıza göre iptal edemezsiniz ki