Merhaba arkadaşlar;
Organik hitin seo açısından sitelere ne kadar iyi etkilediğini bilmeyen yoktur sanırım...
Bu günden itibaren 60 kişiye ücretsiz 5k organikhit.com kredisi veriyorum...
Sistemin işleyişi ve faydalarını biraz anlatmak gerekirse;

Kredili Hit Sisteminde, detaylı hit ayarı yaparak,

Sitenize daha kaliteli hit sağlama imkanını elde edersiniz, mevcut paketli hit sistemi ile bir alakası yoktur, bu sistemler birbirinden bağımsız sistemlerdir. kredili hit sisteminde, sitenize gelen hitlerin hızını, sitede geçirdiği zamanı ve sitenizin kaç tane alt sayfasının gezileceğini site ayarları bölümünden rahatlıkla ayarlayabilirsiniz, yaptığınız her farklı ayar kredi düşme hızını etkiler. Esnek hit ayarı ile sitenizin aldığı hiti kaliteli bir hale getirebilirsiniz, google sitenizde gezilen sayfa sayısı ve bu sayfalarda geçirdiği toplam zamanı değerlendirir SEO açısında son derece önemli bir durumdur, kaliteli hit ziyaretcinin sitenizde geçirdiği zaman ile doğru orantılıdır.

Bu Sistemi Kimler Kullanmalı?

Sitesine gerekli bütün SEO çalışmalarını yapıp belli bir noktaya kadar ilerleme sağlamış olan, fakatistediği kelimelerde istediği başarıyı sağlayamayan, kurallarımıza uygun bütün site sahiplerinin kesinlikle denemesini tavisiye ediyoruz, bir kaç gün içerisinde hit aldığı kelimelerdeki pozitif etkiyi görecektir.
Özellikle SEO yapan kişi yada firmaların bu sistemi denemesini şiddetle tavsiye ederiz.

Kredili Sistemin Temel Özellikleri.

1- Hit hızı ayarı ile en yüksek ayarda (50x) günlük 30K hit alabilirsiniz. ( 1x ile 50x Arası Hız Ayarı )
2- Herbir hitin sitenizde gezdiği sayfa sayısını ayarlaya bilirsiniz. ( 1 ile 10 Sayfa Arası )
3- Gezilen herbir sayfanın zamanını 6 Dk'ya kadar ayarlaya bilirsiniz. ( 1 Sn ile 360 Sn Arası )
4- Hesabınızdan düşen kredi miktarını Hız/Sayfa/Zaman ayarı yaparak rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Düşen Kredi Nasıl Hesaplanır.

Site ayarının,
Gezilecek sayfa sayısı aralığı ayarı: 2-6 Sayfa
Gezilecek her bir sayfa için zaman ayarı: 110-210 Sn. olduğunu düşünürsek;
Hesabınızdan düşecek olan en az kredi miktarı : 2 x 110 / 60 / 2 = 1,8 Kredi'dir
Hesabınızdan düşecek olan en çok kredi miktarı : 6 x 210 / 60 / 2 = 10,5 Kredi'dir

ÖRNEKLER:

Düşen Krediği Örneği 1 :

Site ayarı: 5-8 Sayfa , 150-280 Sn.
Bu ayar ile düşen kredi miktarı, aldığı her hit için
en az 6 kredi, en çok 18 kredi'dir.
Hit kalitesi ( %60 )

Düşen Krediği Örneği 2 :

Site ayarı: 1-3 Sayfa , 60-180 Sn.
en az 0,5 kredi, en çok 4,5 kredi'dir.
Hit kalitesi ( %25)

Düşen Krediği Örneği 3 :

Site ayarı: 7-9 Sayfa , 220-310 Sn.
en az 12,8 kredi, en çok 23,2 kredi'dir.
Hit kalitesi ( %90)

Yapmanız gereken tek şey sisteme üye olarak mail adresinizi bana bildirmeniz...

Herkeze hayırlı olmasını diliyorum...

www.organikhit.com
Not : Arkadaşlar kesinlikle adu lt siteleri kabul etmiyorum.lütfen kod istemeden önce ve kullanmaya başlamadan önce hizmet politikasını okuyun...

İletişim MSN : aspturk@hotmail.com