Wolverine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web tabanlı uygulamalarda bu limitsiz seçeneği sizin arşivinizi bağlamaz, Eğer arşiv niteliği ile olaya bakıyorsanız Shared Hosting bulacaksınız

Halen bu ikisini çözemeyen arkadaşlar var.

Başlıkta biraz reklam ayağı var. Tostçu dediğiniz adam sizin veremediğiniz hizmeti verebiliyorsa alt yapısını bilmeden bütçesine vakıf olmadan bu tür hareketlere gerek yok.

Kaldı ki batsa, kaçsa, dolandırsa, ortadan yok olsa, bu sizi bağlamaz. Eğer doğru hizmet politikasına uygun hizmet veriyorsanız bu müşteri sizi ve firmanızı bir şekilde bulur, + Google buna aracılık zaten eder.

Şayet mağdur olan müşteri hakkını her şekilde arar, bunu siz sıkıntı yapmayın.

Konu sahibine soruyorum, Kaç senedir, firmasınız nasıl kurumsal olunur, Limitsiz ile sınırsız arasındaki fark nedir.?
ah benim sevgili arkadaşım ben kendimi mi övdüm reklam mı yaptım. Benim veremediğim hizmet haklısın 1 yıllık host alıyorsun 3 ay sonra şikayet var bölümünde şikayet basıyorsun. Ben tostçulardan rahatsız değilim ki isterse 1 TL'ye satsın açık ve net diyorum ki bu adam bu fiyata nasıl satıyor sana ben bir kaç tane firma vereyim bak bakalım o sözde firmalara kaç tanesinin ne alt yapısı varmış. Sor bakalım r10da kaç tane host satmışımda beni reklam yapmakla suçluyorsun.

Kaçsa batsa demişsin sizi bağlamaz bırakın bu işleri arkadaşım ya sonra diyorsunuz ki trde host satan adam akıllı firma yok diyorsunuz ağlıyorsunuz sızlıyorsunuz. Bazı limitsiz satan arkadaşlar var gayet iyi hizmet veren ben bunlara birşey demiyorum ki adamın alt yapısı var boşluğu var diyorki ben bunu doldurayım müşteri çekeyim reklamımı yapayım. Bu ayrı adam yazmış 25 kişiyi barındırıyoruz. Limitsiz hosting 19,90TL bu nedir ya ne kadar zaman bu adam iş yapabilir söylesene bana.

Konunun ana içeriğide şu zaten bu tostçuların var olmasının sebebi müşteri portföyüdür. Talep olmasa arzda olmaz anladın mı arkadaşım. Sonuç olarak diyorum ki eğer bu tarz alışverişler yapıyorsanız sonra bu adamlar telefonlarını kapatıp sırra kadem basıyorlarsalar sebebi sizlersiniz diyorum.Birde bana limitsizle sınırsız arasındaki farkı sormuşsun arkadaşım Allah aşkına niyetin farklı var git yoluna

Dipnot olarak eklemek istediğim birşey var. Bu tarz insanlar hem alıcıları hemde satıcıları zarara uğratıyor.Emeklere zarar veriyorlar ben limitsiz nasıl oluyor demedim bu kadar düşük rakamlara nasıl oluyor dedim. Umarım yazdıklarımı okuyup idrak edersin.

iyi akşamlar