Düşünceniz gayet mantıklı. Hatta benimde geçen sene böyle birşey geldi aklıma. Ama benim kisi çok daha farklıydı. Zaman sıkıntımdan dolayı yapamamıştım. Kendi sektörümdeki bir arkadaşın sitesini size örnek göstereyim. http://www.anahtartopla.com Bu arkadaş alt niche sitelerinde hep kendine özgün bir rw yöntemi kullanıyor. Oyun açıklamalarına bakarsanız demek istediğimi gayet iyi anlarsınız. Oyun sektöründe bu çok önemli değil lakin bir haber sitesinde yada moda sitesinde yaparsanız bu rw işlemini kullanıcı hemen çıkar siteden ve bir daha da gelmez. Buda sistemin patlamasını sağlar. Bu yüzden bu işe kalkmadan önce içerik kısmına çözüm getirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca forumdan bazı arkadaşlar içerik ile ilgili şunuda söylüyorlar; x,y,z sitelerindeki 2012 havlu modelleri konulu yazıları alıp birleştiriyorlarmış daha sonrada makale içine farklı resim ve video yükleyerek kopya içeriğe takılmadıklarını ifade ediyorlar. Bence mantıklı böyle bir sistemde. Ama uğraş gerektirdiği için 100 site üzerinde başa çıkılmaz.

Ayrıca konudaki lastwisher bu taktiği uyguladığını ve kazanç sağladığını söylemiş. Merak ettim 70 adet sitesine konuları nasıl ekliyor? kopya durumdan nasıl çıkıp getiri sağlayabiliyor.