2010 yılının 2. yarısında 50 adet blogspot ile denedim.
İçerik olarak dekorasyon ve tatil üzerine bloglar açmıştım 3-5 adette cep telefonu üzerine vardı bu 50 blog arasında.

Günlük kazancı 1-2 $ değildi sitelerin fakat günlük site başına 0,50 $'a kadar kazançlar oluyordu ortalama ise 0,30-0,35 $dı. Yani 50 blogdan günlük olarak 15-18 $ kazanç oluyordu.

Kazançların artmama sebebi ise sadece siteleri oluşturduğum hafta 1 haftalık zaman ayarlı konular girmiştim hergüne 2 adet konu şeklinde devamını getirmemiştim ama 1 ay kadar günlük 15$'ın üstünde kazanç sağlamıştım.

Belki sizin dediğiniz gibi siteler için backlink, linkwheel, tanıtım yazısı ve günlük en azından 1er içerik girişi yapmış olsaydım kazanç 1-2 $ site başına olabilirdi ve belkide 1 ay değil uzun zaman beni idare ederdi.

Sitelere ne oldu ? Sitelere en son 6 ay kadar önce baktım hiç hit almamış uzun zamandır o yüzden tek tek sildim.

Tekrar dener misin ? derseniz evet denerim çünkü siteler için 1*2şer imleme ve google kayıtları haricinde hiçbir çalışma yapmamama rağmen 1 ayda 450+ $ kazanç sağlamıştım.

Not: Sitelerden kazancı yaklaşık olarak siteleri oluşturduktan 1,5 hafta sonra kazanmaya başlamıştım. Yani siteleri açar açmaz günlük kazanç sağlamasını beklemeyin sadece deneyin şansınızı.

Eğer zamanınız varsa tavsiye ederim.