Olaya çoğunlukla firmalar dahil olmuş. Bende kullanıcı gözüyle yorumlamalar yapmak istiyorum.

Vergi levhası olan ve fiyatları da yüksek olan kişilerden o kadar para ödeyip aldığımız hosting hesaplarını da görüyoruz. Kişi kurumsallaşmış fakat halen resellerdan veya vps & vds üzerinden hosting satışı yapıyor.

Veya bu konuda da isim belirtmeyeceğim firmalar bir sunucu alıp içine 5000 tane hosting hesabı sığdırabiliyor. Sonuçta bu işte para var, kimse yok demesin. Lakin bu işin maaliyeti de oldukça fazla.

Ben müşteri gözüyle sizlere şu yorumu yapmak istiyorum.

- Ben parasını veririm en iyisini alırım. Ama sizde en iyi hizmeti sunmalısınız. Sunucunuza 23213 tane hosting hesabı doldurup ta bize hızlı açılan sayfalar zihniyetiyle kaplumbağa hostingler satmayın.

- Madem çok iyi firmasınız isteyen istemeyen herkese faturayı zorunlu olarak yollayın. Kendine güvenen firma bu işi illaki yapar. Sonra devir işlemleri vs olursa bizde sizleri kolaylıkla mahkemeye verebilelim.

- Burada bir çok firmanın mail servisi çok bozuk. Mailler ya çok geç gidiyor ya hiç gitmiyor ya hiç gelmiyor yada çok geç geliyor. Bu forumda 20 firma ile çalıştıysam 15 tanesinde durum böyle. Sadece sunucunuzu ayarlatıp whm üzerinden satış yapmayın. Madem iyi bir firmasınız, bu işte uzman personel çalıştırın.

Bunun gibi sayabileceğim bir çok neden var. Ve sırf bu nedenler yüzünden şu forumdan hosting alasım gelmiyor. Kimse üstüne alınmasın ama durum böyle. Yabancı firmalar bu forumdaki hosting satan firmalardan zihniyet olarak 2 asır ilerdeler. Sonra gelip ucuz piyasa diye muhabbet yapmayın. Adamlar sürümden kazanmak istiyor. Tek bir makina ile günü kurtarmayı düşünmüyorlar. Anlayana..