Merhaba
22:23 08.12.2012 Tarihli Güncellemesini İndirip Kurabilirsiniz.
Programa Eklenen Yeni Özellikler
Herhangi bir klasör içerisinde ki tüm *.txt, *.html, *.htm dosyaları kolaylıkla programa eklenebilir ve daha sonrasında gönderilir.
Bir metin belgesi içerisinden [#title]My Title[#content]My Article[#end] formatına uygun veriler alınabilir. (thymus nickli üyenin önerisine benzer)
Ve en önemlisi Wordpress To Blogger => Wordpress sitenizden export ettiğiniz bir xml dosyasını bir eklenti ile çevirebilirsiniz ve binlerce veriyi anında ekleyebilirsiniz.
Sadece bu kadar değil bildiğiniz gibi blogger sitelere günlük max 50 kayıt eklenebiliyor. Ancak import yöntemi ile 9169 adet makale kayıt edebilirsiniz. Örneği
http://buyukruyatabiri.blogspot.com/ bloğundadır. Bir wordpress veya blogger sitesindeki verileri tamamen program ile alabilir ve import işlemi için WordpressToBlogger veya Make Blogger XML eklentisini kullanabilirsiniz.
Bugüne kadar araştırma yaptım yerli ve yabancı sitelerde ancak Wordpress ve Bloggerden 25-30 RSS okumanın üzerinde bir performans yok göremedim. Siz artık wordpress sitelerinden tüm içerikleri adım adım alabilirsiniz. Yine örnek olarak ruyanizhayrolsun.wordpress.com bloğunu inceleyebilirsiniz.
Bloglar İstek Üzerine Açılmıştır ve Örnek Olarak Burada Yer Almaktadır.
Karar Sizin Yorumlarınızı, Eleştirilerinizi ve Önerilerinizi Bekliyorum