arkadaşın dediği doğru su içmek en mantıklısı, 1 aylık yaptığım ödemeden kesinlikle bir kuruşluk fayda görmedim daha oncede bu konuya mesaj yazdım almayı dusunen arkadaslarda muhakkak okusunlar yazdıklarımı, alacağınız zaman bir ilgilenme oluyor ki son zamanlarda okudugum kadar o da olmuyor daha sonrasında ilgi alaka yok kaldi ki sitesi bile şuanda çalışmıyor, yarın birgün sahibi olan arkadasta gelir yan yattı çamura battı şöyle oldu böyle oldu bahaneler sunar, verdiğim paranın son kurusuna kadar HAK ETMİYOR alacak arkadaslar kesinlikle uzak durun almayın, ilgisiz alakasız, botlarda hıc bır zaman çalısma olmuyor, botlar kaynak sıtenın reklam koduna kadar getırıp sıtenıze eklıyor oturup bırde admın panelden ekledıklerınızı duzeltmek ıle ugrasıyorsunuz amacınız maksatınızın dışına taşıyor böle ınsanlara paranızı verecegınıze botu kendınız yazdırın daha mantıklı bilmem kaç yuztane botu zaten kullanmıyorsunuz sızınle alakalı zaten toplasanız toplasanız bır kaç bot çalışıyordur oda tam çalışmıyordur, arkadası yerden yere vurdum ama bunu hak edıyor kımse kusura bakmasın, kazanılan paralar kolay kazanılmıyor, adamdan sosyal imlemeli özellik alıyoruz adam bakıma alıyro o özellıgı, ee ekstra odedıgımız ucret ozaman ne oluyor enayı durumuna dusuyoruz, arkadaslar sistemı guzel olabılır, görselı özellıklerı guzel olabılır ama şuna ınanın ben kullanan tecrube eden ınsanım ama kımse kusura bakmasın HAK ETMIYOR etmıyor etmıyor, sınırımden monitöre atacam yumruk, allahtan elımın altında degıl yoksa ona yumruklardım anca sınırım böle geçer sınırım verdıgım paradan degıl kendımı tamamen enayı gıbı hıssetmemdendır, daha çok söylenecek söz var ama gerek yok...