Ben de Yaklaşık Olarak 10 Ay'dır KarincaHosting'den Limitlendirilmemiş Hosting Hizmeti Alıyorum ve Gayet Memnunum. Bu İşe Başka Taraftan Bakan, " Limitlendirilmemiş " Ne Demek Bilmeyen Afedersiniz ama (cahil) İnsan'ımız Çok.
Limitlendirilmemiş = Sunucu'nun Belli Bir Kapasitesi Var ve Bu Kapasite Boyunca Bir Limit Koyulmamış, Sitenizin Dosyaları Olmak Kaydı ile İstediğiniz Kadar Alan, Trafik Kullanabilirsiniz Demek.
Yani; Upload Sitesi Aç, Millet GB'lik ya da MB'lik Dosyalar Yüklesin,
Film Sitesi Aç, Film'leri Host'a At,
w@rez Sitesi Aç ve FTP'yi Doldur DEĞİL,
Normal Bir Web Yayını Yapan Site'nin, Sistem Dosyaları & Script Eklentileri v.b Kullanabilmesi Demektir.
KarincaHosting'den Gayet Memnunum, İlk Sene Reseller İndirimi ile Faydalandım ve İstemeyerekte Olsa Fiyat Artışı Nedeniyle Ayrılacağım. ( Reseller almak isteyenlere de şiddetle tavsiye ederim. )
Bakalım Benim LİMİTLENDİRİLMEMİŞ Resellerim de Ne Kullanıyormuşum;
1739MB / 74000MB (2%)
Şaka Gibi, 2 GB'ye Yakın Bir Alan Kaplıyormuşum. Peki Neden Limitsiz Aldım?
- Fiyat Güzel,
- Firma Güzel,
- Kafam Rahat Etsin Diye.
10 GB - 10 TB Alan ya da Trafik Kullanacağım Diye Değil, Sadece Yarın Öbür Gün sessions Şişer ya da Benzeri Bir Şey Olur Suspend Yemeyelim Diye.
Umarım Az da Olsa Bilinçsiz Arkadaşlara Anlatabilmişimdir, Allah Tüm Hosting Firma Sahipleri ve Çalışanlarına Sabır Versin. Başka Meslek mi Yoktu Abi. :P