KorsanlarNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende cok merak ettim o uzmani arkadasimiz link versede su cok zeki uzmani bir okusak tanisak kimdir ne ayaktir hemen hemen tum yorumlari okudum kimi arkadaslar resmen bu para veren salaktir gibi yazilar yazmislar herkezin bir igli alani vardir bunun salaklikla,saplanti ile eziklik ile vs vs alakasi yoktur ...kiminin arabaya ilgisi vardir altinda 20.000 tl `lik arabasi varken gider onu 15.000 e satar 50.000 araba alir kimi telefon ilgisi vardir ... durumu olmayan insanlar 50.000-100.000 tl`de araba alabiliyor 2100 tl telefon neden alinmasin eger ilgisi meragi var ise ? herkezin dusunce tarzi ilgi alani varklidir musriflik diyen arkadaslarin hic mi bir seylere ilgisi vs alakasi yok bencede 10.000 tl`lik araba yeter fazlasi musriflik... bazi arkadaslarimiz amerikada adamlar geceden kuyruga giriyor diye yazmis tel ciktiginda bence bu konuya takacaginiza amerikada bi insan kac haftalik maasi ile aliniyor o telefon onu dusunurseniz daha ii olur kanatindeyim mesela ben londrada yasiyorum ve bu telefon benim 1.3 haftalik maasim neden almiyayim
Ne aptal bir düşünce tarzıdır o ya. Adam trilyoner iş adamı tabi gidecek 2 milyon $'lık sıfır Bentley'e binecek. 20 bin TL'lik sıfır Dacia'ya mı binsin? İkisi de sıfır ama sonuçta değil mi ne gerek var o kadar paraya oda araba bu da araba.