optech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemal isimli beyfendi belliki paylaşımı seven birisi hobi olarak başladığı paylaşımları zamanla para kazanmaya dönüşmüş

Video üzerine tanıtım logosuna gelince ben doğru bulmuyorum, kendi videosunu çekmiştir logo koyar buna kimse bir şey diyemez

Türkiye'de kolaya kaçma hazırcılık beleşcilik gibi mevzular boldur insanlar sizin sırtınızdan para kazanmaya çalışacaktır bir önlem olarak logo eklenebilir

Hazırı paylaşmak ile elde edilebilecek başarı kısıtlı olur bi bigger olamazsınız, kendi yaptığını paylaşan insanlar daha fazla popüler olmakta

örneğin ;
http://www.youtube.com/watch?v=KBARv...layer_embedded
senin göremediklerini senin yapında olmayan insanların hoşuna giden videoları bulmak akıl ve beceri ister.sen kalite kontrol diye bir meslek bilmiyorsun boş boş yazıyorsun.adamın seçtiklerine ve attığı başlığa geliyor.senin gibi çok yazar bişey anlatamaz. adam 4 kelimeyi geçmeyen bi başlık atar hit olur.yada öneririm yılmaz özdili hiç sevmem nefret değil gıcık olurum.onun bi tayzikli su yazısından etkilenen bi çok insan dolaştı işte adam da bunu yapıyor.sende olmayan şeyi.ver adama 17 bin tl alsın canonun XF305vs..