Bakın yazımda en başta ne yazmışım:
"Öncelikle sınırsız bir hizmet satmadığımızı söyleyerek lafa başlayayım."
Karşınızda çoluk çocuk yok, hitap şeklinizi ona göre seçmenizi öneririm, kendi çapınızda küçümsüyorsunuz sanırım ama önce bir araştırın derim küçümsemeden.
Her hizmetin CPU limiti var kaynak kullanım limitleri var, herşey sadece disk alanı ve trafikten ibaret değil. Eğer bundan haberdar olmadan siz hosting satışı yapıyorsanız hiç yapmayın.
Ben Hostgator üzerinden örnek verdim ve Hostgator'de 20GB'dan fazla veri ve 10TB'dan fazla trafik harcayan siteleri olan arkadaşlarım var. Demekki satılan hizmeti adam gibi verince yapılabiliyor. Altyapıyı kurmadan hesabı kitabı yapmadan sınırsız diye satan ve mağduriyete yol açanlar yok mu? Tabi ki var ama ben bunları savunmuyorum. Sadece sınırsız hosting'in mantığını anlatmaya çalışıyorum çünkü yazdığınız şeyden bunu bilmediğiniz belli.
Eğer sınırsız hosting bir sahtecilik olsaydı, hostgator nasıl bu kadar büyüyebildi?
arkadaşım cpu muhabbetini bende biliyorum bana işimi öğretmeye çalışma oldu mu?Ve kimseyi küçümsemiyorum neden öyle hissettin anlamadım. Hostgator yaparda r10daki mehmette mi hostgatora ortak

En başından beri belirtiyorum diyorum ki sınırsız demeyin diyorsanızda şartlarınızı belirtin sonrada demeyin türklerin bakış açısı farklı diye

neyse polemiğe zorlamaya gerek yok sen sat sınırsız sınırsız

ben sana satma demiyorum dolandıcı da demiyorum 19,90tl mantığını bir zahmet açıklayın diyorum nasıl satıyor bu adam 19,90'a