uzun lafın kısası şöyle diyorsunuz yani 10gb trafiği var bu adamın bir daha ki ay 11gbta çıkınca kapanmasın amaç bu diyorsunuz değil mi? Peki öyle diyelim 19,90TLye satıyorsun ve 1 yıllık ücret bu ben sana ayda 150-200 gb arası trafik harcayan bir site getirsem 300 gb alana sahip olsa sen bunu bana 19,90tlye 1 yıl boyunca barındıracağını söylüyorsun öylemi hiç kapanmadan kesinti olmadan öyleyse tebrik ederim sizi arkadaşım.Ama öğle değilsede sınırsız demeyi bırakın artık ne kadar esnetebildiğinizi şartlarınızı belirtin. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Sonrada diyorsunuz ki bizim insanlarımızın bakış açısı farklı bırakın allah aşkına

Bulut sunucu kullanıyorsunuzdur hatta değil mi? Neyse fazla polemiğe girmeyeceğim. En başında dedim zaten ne yazarsak yazalım ne çizersek çizelim bu değişmeyecek. Ama olay şu herkes yıllardır tostçuları suçladı öyle bir şey yok arkadaşım asıl suç onlarda değil onlara para kazandıranda siz yine devam edin sınırsız hosting satmaya benimd erdim değil çünkü
Bakın yazımda en başta ne yazmışım:
"Öncelikle sınırsız bir hizmet satmadığımızı söyleyerek lafa başlayayım."
Karşınızda çoluk çocuk yok, hitap şeklinizi ona göre seçmenizi öneririm, kendi çapınızda küçümsüyorsunuz sanırım ama önce bir araştırın derim küçümsemeden.
Her hizmetin CPU limiti var kaynak kullanım limitleri var, herşey sadece disk alanı ve trafikten ibaret değil. Eğer bundan haberdar olmadan siz hosting satışı yapıyorsanız hiç yapmayın.
Ben Hostgator üzerinden örnek verdim ve Hostgator'de 20GB'dan fazla veri ve 10TB'dan fazla trafik harcayan siteleri olan arkadaşlarım var. Demekki satılan hizmeti adam gibi verince yapılabiliyor. Altyapıyı kurmadan hesabı kitabı yapmadan sınırsız diye satan ve mağduriyete yol açanlar yok mu? Tabi ki var ama ben bunları savunmuyorum. Sadece sınırsız hosting'in mantığını anlatmaya çalışıyorum çünkü yazdığınız şeyden bunu bilmediğiniz belli.
Eğer sınırsız hosting bir sahtecilik olsaydı, hostgator nasıl bu kadar büyüyebildi?
Not: Tabi ki yıllık 20tl vs.. sınırsız hosting olmaz, bunları savunmuyorum. Sınırsız hosting mantığını anlatmaya çalışıyorum.