edit:
Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlık:

Youtube yüklü para alabilen oldu mu?

Konu:

Kemal ekşioğlunun videolarına reklam koyması

Boşverin kim ne yaparsa yapsın.Adam siz dediniz diye yaptığı şeyden vazmı geçecek? hayır.
(sanırım burada kemal ekşioğlunu kısmanma durumu var)

Kemal ekşioğlu adam belli kitlesi var. adam kendine güvenmiş kim o adamın giydiği eğeti giyebilir burada ? kimse.

Adam kitlesini oluşturmuş doğal olarak bu kitleye para çevirmeye son derece haklı.Adam günde 18-20 saat nette duruyorum diyor. o kadar süre
internette duran kişi izin verinde koysun videolarına linkleri.Siz o video bulma işini kolay sanıyorsunuz sanırım.

NOT: Kemal ekşioğlunu geçen arkadaş facede video paylaştı oradan biliyorum.Sayfasına şuna buna beğenmedim. Kendisini tanımam.

Konunun içeriği başlıktan çok alakasız.

Video reklam koyması falan çok önemli değildir. Adam zaten kitlesi facebook oraya çok saçma bir video koysa bile o video izlenecek.

Ayrıca ;

Bakın Steve Kardynal adamın videolarını bakın adam neler yapıyor.

tıkla

Adam belli kitlesini oluşturduktan sonra rahat kazanıyorlar.Sizde bu Steve Kardynal gibi şeyler yapıp kemalin kazandığı paradan çok fazlasını kazanabilirsiniz.

çıkın istanbulda taksime bu adamın yaptıklarına benzer şeyler yapın (Steve Kardynal ) 1 haftaya kalmaz çok fazla ünlü olursunuz.

konu " Youtube yüklü para alabilen oldu mu?" benim gördügüm tanıdıgım en hitli Kemal Ekşioğlunun videoları vardı onu örnek verdim yani bumu sorun oldu ?