Mahsum Hocam Bende Katılıyorum Söylediklerinize.
Bizim Milletimiz Bedava'yı Sever. Bedava Mezar Versen İçine Girer Yani O Kafada İnsanlarız.
Ama Düşünmezlerki Biz Şimdi xx Adlı Hizmeti 10 TL'ye Alıcaz Bunun Sonu Ne Olur Diye,
Bir Söz Vardır Ucuz Etin Yahnisi Olmaz Diye. Sen Bu Hizmeti 5-10 Liraya Alırsan Sonu İllaki Gelecek.
Kampanya Başlığı Altında Örnek Veriyorum 15 TL 'ye VPS Sağlıyorlar. Adamda Alıyor 1-2 Ay Sonra Max 2 Ay Bu Hizmeti Satan Adam Piyasayı Dolandırmıs Olarak Birden Kayboluyor.
Bir Süre Sonra Etraf Sakinleşincede Farklı Bir İsimle Geri Dönüyor ve Yine Ucuz Hizmet Sağlıyor. Bizim İnsanımız Hatalarına Doymak Bilmiyor Hemen İlk Düşüncesi "Aha Ucuz Hizmet Buldum Hemen Alayım" Böyle Bir Mantıkla Hareket Etmeye Devam Edildiği Sürece Konuların Sonu Gelmez Hergün Yeni Bir Konu Açılır Boş Yere Tartışma Başlar Her Konuda.
Hocam Madem Sorunsuz Bir Hizmet Bekliyorsunuz Ozaman Gidip Her Firmayım Diyenlerden Hizmet Almayın Bu İşte Eskiler Var Onları Tercih Edin.
Sayfa Netinternet HostPaket Gibi Birçok Eski Firma Var Hostunuzuda Makinanızıda Direk Buralardan Temin Edin. Ne Siz Problem Yaşayın Nede Bir Başkası.
İyi Forumlar.