SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk telekom herkese bu imkanı sundu. Şu anda 1mbit hattı 3 tl ye bile alabilecek imkan var. Bence siz araştırmadan konuşuyorsunuz.

Dünyada fiyattan geçiren o kadar çok telekom şirketi var ki. Japonyada bile 1gbit hattın transit maliyeti 4500$, oysa ben Türkiye'de daha ucuza alıyorum.

Lütfen araştırın. iyi araştırın. şuanki araştırmanız yetmemiş. daha iyi araştırın.
100mbit sınırsız trafikli sunucuyu ovh den suan aylık 90 TL kullanıyorum ve hattımda kısıtlama yok. Full 100mbit olarak tüketim yapıyorum. Makine özelliklerim

işlemci : i5 2300
ram : 16 gb
harddisk : 2 tb

aynı özelliklerde sunucuyu 100mbit full kullanımlı olarak hatta kısıtlama olmadan sunabilirseniz hemen sizden alabilirim Engin Bey ama yok ben sağlayamam bu fiyata derseniz o zaman burada türk telekomu savunmanız yersiz. Benim gibi herkes yurt dışı özellikleri ve fiyatlandırması tr şartlarına göre daha iyi diye yurt dışı kullanımı yapıyor. Yoksa herkes TR kullanmak ister. Turk Telekom'un yaptığı burada bel altına oynamak milleti koyun yerine koymak. Bugün evlerde bile 8mbit'e kadar kullanabilirsiniz diye hat satıyorlar. 8mbit'i kesin alamazsınız diye belirtiyorlar fakat şuan 100 evi dolaşıp 192.168.2.1 yada 10.0.0.2 den modem portuna girip bakın 100 kişiden rahat 90'ının adsl hattı 2mbit e limitlendirilmiş durumdadır. Halk bu işi bilmez nede olsa koy limiti sonra millete 8mbit e kadar kullanırsın de gıkı çıkmaz. O 8mbit kullandıgını sanan vatandaş da hattım hızlı diye nette dolaşıp durur. Nede işin teknik kısmını bilmiyordur. TTNET'i savunmak yerine burada bence eleştirmelisiniz