Sınırsız hosting kavramının bir tek türkiye'de bukadar yanlış kavranıldığını düşünüyorum.

Çünkü sınırsız hosting denlince ucu bucağı olmayan storageler diye kimsenin aklına gelmesin yok öyle bir dünya.

Sınırsız hosting kavramı ; web alanına veya trafiğine takıldım düşüncesinden ucak bir hizmet sunmak için vardır.

Örneğin x firmasında çalışıyorsunuz ve sürekli mailler gidip geliyor tutupda hergun kota doldumu suspend yermiyiz yerine bakmak yerine yurt dışında " limitsiz " ülkemizde "limitlendirilmemiş" olarak adlandılan paket sunulur.

Gelelim fiyat meselesine. Siz sanıyormusunuz ki vergi levhası olan herkes sattığı ürüne fatura kesiyor ?
bundan 1 sene öncsine dönüp baktığımda kurumsal bir kimliğim yoktu yer sağlayıcı belgem vardı sadece nerdeyse r10 nun en yüksek fiyatlarına sahip olan firmalardan biriydim.
Sorsan adam kurumsal firma 3 liradan host 5 liradan reseller satıyor neymiş kampanya.

Kaçtane firma bu haksız rekabete dayanamadı ve kepenk indirdi ?
Kaç firma 3 kuruştan satıp satıp birgün arazi olup gitti ?
ve kaçı daha gidicek.. ?

Yani üstadım sen ne desende ben ne desemde sonuç değişmicek. Tek tavsiyem alternatifler araki ayakta kalabilesin . Hitap ettiğin kitleyi r10 la sınırlı bırakma bilhassa kurumsal alt yapı hazırla.