Merhaba Arkadaşlar

Burası şikayet bölümü ama buraya da sitem amaçlı konu açayım dedim. r10 üzerinden host satışı yapmıyoruz. Ama buradaki kampanyaları takip ediyorum arada yuh yani dediklerim bile oluyor.

Örneğin; herşey limitsiz,limit alan, limitsiz trafik, limitsiz mail ve limitsiz alt özellikler yıllık 19,90TL.

Hayırdır arkadaşlar bu neyin kafası? Türkiye lokasyon hizmet sunuyorsunuz ve herşeyi limitsiz mi yapıyorsun? Bu sunucular masrafsız mı yoksa birileri bedavadan sunucu mu veriyor size. Buraya ne yazarsak yazalım yada ne dersek diyelim yada meslektaşlarımız (bu işi resmi yapanlar için diyorum vergi vermeyenler kurumsal olmayan beni ilgilendirmiyor.) istedikleri kadar yorum yapsınlar bu değişmeyecek biliyorum ama, hani o şikayet yazan arkadaşlar var ya yazmayın arkadaşım. X firması *********** hostu açılmıyor, yedeklerim gitti, cevap vermiyorlar. Bu şekilde sitem etmeye hakkınız yok. Benim milletim bu beleşçiliğe devam ettikçe bu tarz sorunlar hep yaşanır. Şahsen ben bundan sonra bu tarz şikayetler yazan olursa lafı gediğine koymayı düşünüyorum.

Neden diyeceksiniz, r10 kurumsal olmayanlara satışı dahi yasaklasa bu tür şahıslar piyasadan eksilmez bunun sebebi alıcıların her zaman ki gibi bedavacılığa oynaması, siz bu adamları var ediyorsunuz. Alıyorsunuz sürümde bu adamlara tonlarca para yatırıyorsunuz sonrasında da adamlar patlıyor ki bu kaçınılmaz son.

Buraya bu mesajları yazıyorum çünkü az da olsa belki bilgisi olmayan insanlar bilgilenir diye ümit ediyorum. Hani yazıyorlar ya "limitleri sonlandırdık.","sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağız.", "biz saygın bir firmayız." yahu siz kimsiniz tek başına çoluk çocuk geçiyor kurumsalım ayağına yatıyor. Sen hayatında hiç eleman çalıştırdın mı? Ofis kirası ödedin mi? Maliyeydi muhasebeydi uğraştın mı? Allah aşkına kimsiniz arkadaşım bir açıklayın. Haberiniz var mı birileri geçse tek tek sitelerinizi capslese sonra sizi maliye bakanlığına şikayet etse neler olur?Bu tarz insanlara artık prim vermeyi bırakın her biz diyene kurumsal demeyin. Her limitsiz diye bağırana aldanmayın. ÇÜNKÜ HİÇBİRŞEY SONSUZ DEĞİLDİR.

Belki konuşulanlar hep aynıdır ama genelde hep tostçulara yüklenildi. Ama bu şahısların var olmasının sebebi sonradan mağdurum diye geçinen kişilerdir.

Saygılarımla