Tanım
LinePlayer internet radyoları sektörüne bir ilk olarak sunduğumuz Web Tabanlı İçerik Yönetim Sistemine sahip masaüstü radyo player uygulamasıdır.
Ömürlük Fiyat: 15
Yukarıda Görünen Resim örnek teşkil etmesi açısından bırakılmıştır.
Tamami İle sizin bilgilerinizin olacağı Bir Masa Üstü Player.
Amacımız
Projemizin amacı internet radyosu işletenleri radyolarını ve sitelerini kullanıcılarına daha çok benimsete bilmelerini sağlamak ve diğer internet radyolarıyla aralarında büyük bir fark oluşturmaktır.
Kullanımı
Uygulamamızı satın alanların yapması gerekn tek şey Radyo sitelerine uygulamanın download linkini koymaktır. Kullanıcılar uygulamayı indirerek kuruluma gerk olmadan çift tıkla LinePlayer'i açabileceklerdir.
Ürün İçeriği
Yukarıda ki Resimde görüldüğü gibi: Radyonuzun İsmi, Radyonuzun Logosu , Radyonuzun Adresi, Radyonuz Hakkında Bilgilendirme Bölümü, istek Bölümü, Radyonuzda Çalan Şarkının Gösterimi ve Son Olarakda İstek Yönetim Paneli verilecektir.
Web Tabanlı Line Player İçerik Yönetim Sistemi ( Ücretsiz )
LinePlayer'ı satın aldığınızda LinePlayer İstek Yönetim Scripti tarafımızca ücretsiz olarak hostunuza kurulmaktadır.
Extra Ücretli Hizmetler ve Açıklamaları Radyonuza Özel Grafik Arayüz Tasarımı ( 50
)
LinePlayer'ı satın aldığınızda LinePlayer grafik arayüzü radyo niteliğinize ve isteklerinize uygun ölçülerde sadece size özel yeniden tasarlanarak size teslim edilir. Diğer Radyolarla aranızda ki farkı rahatlıkla göstere bilirsiniz. Örnek Tasarım için
Tıklayın! LinePlayer Reklam Modülü ( 30
)
Bu eklenti radyo sahiplerinin aktif olan masaüstü playerlarında reklam yayınlayabilmelerini sağlamaktadır. Reklamlar Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinde kolaylıkla eklenebilmekte ve değiştirilebilmektedir. bu sayede playerinizi kullanan dinleyicilerinize Rahatlıkla reklamlarınızı göstermiş olacaksınız, dilerseniz reklam alanlarını kiralayarak Sisteme verdiğiniz ücreti kısa süre çıkara bilirsiniz.!
LinePlayer Anket Modülü ( 30
)
Adındanda anlaşılacağı gibi radyo sahiplerinin masaüstü playerlarında anket yayınlayabilmelerini ve oy kullandırabilmelerini sağlamaktadır. Anketler Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinde kolaylıkla eklenebilmekte ve değiştirilebilmektedir. Bu Sayede Dinleyicilerinizin İsteklerine Anket Sonuçlarına dayanarak cevap vermiş olacaksınız.
LinePlayer Haber/Duyuru Modülü ( 30
)
Bu eklenti masaüstü playerlarınızda haber yada duyurular görüntüleyebilmenizi sağlar. Yine Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinden bu modülle ilgili bütün işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Bu Sistem ile İstediğiniz Haberleri playerinizin alt kısmında ister kayarak gösterin, isterseniz Dialog Kutu içinde Haberleri istediğiniz ölçüde gösterin.
LinePlayer Masaüstü Yönetim Paneli ( 30
)
Yapımına devam ettiğimiz uygulamadır. Radyo sahibinin PC'sinde barındıracağı LinePlayer'la ilgili tüm modül ve içeriklerin yönetimini sağlayan uygulamadır. Bu uygulama Systemtray da saatinizin olduğu yerde gizlenecektir, böylelikle sitenize bağlanmadan heran sisteminizi yönete bileceksiniz, istekler geldiğinde ise sesli olarak size uyarı verecektir, böylelikle sizlere gelen istekleri anında haberdar olup değerlendirmeye alabileceksiniz.
Özel istekleriniz doğrultusunda değişik modüllerde geliştirebilmekteyiz.
İstediğiniz Hizmeti seçerek, tek olarak yada tamamını satın alabilirsiniz. Satın Alma Sürecine Ait Açıklamalar Sipariş Detayları
Siparişlerinizde mutlaka aşağıda ki bilgileri belirtiniz.
ip: Radyonuzun İp adresi
port: Radyonuzun Portu
şifre: Radyonuzun Şifresi (şifrenizi ürün teslimatından sonra değiştire bilirsiniz.)
Teslimat Şekli ve Süresi
Teslimat Paketi 1 adet .exe (LinePlayer Uygulaması) ve içinde Web Tabanlı LinePlayer İçerik Yönetim Scripti'ni barındıran klasörden oluşmaktadır. Size özel LinePlayer Grafik Arayüzünün oluşturluması, varsa istediğiniz modüllerin LinePlayer'a entegre edilmesi ve LinePlayer Web Tabanlı İçerik Yönetim Scriptinin hostunuza kurulması 24 saat içerisinde gerçekleştirilmektedir.
Ödeme Şekli ve Ödeme Kanalları
LinePlayer siparişiyle birlikte ödemenizi ilgili ödeme kanallarına peşin olarak gerçekleştirmelisiniz. İlgili ödeme kanallarımız aşağıdadır.
AKBANK - GARANTİ - ZİRAAT - FİNANSBANK - YAPIKREDİ - VAKIFBANK -PAYPAL (+10) - MİSLİ - BİLYONER - NESİNE
Misli,Bilyoner,Nesine bu üç ödeme şeklinde eft ücreti alınmamaktadır!
İnternet Radyoculuğu sektöründeki büyük bir eksikliği doldurmak istedik. Sektördeki site sahiplerine hayırlı olmasını diliyoruz.
İyi Yayınlar Hepinize!
AYRICA İLGİLENECEĞİNİZİ DÜŞÜNDÜĞÜM YENİ KAMPANYAMIZDANDA HABERDAR OLMANIZI İSTİYORUM. Konuya Aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz ! Radyo Hosting Kampanyası + Hediyeli