Ne kapitalisti ne emperyalisti engin bey, yurt içi satışı yaptığınız içinmi bu kadar milliyetçi damarınız attı bilmiyorum ama, ya gözü kapalı bu işi yapıyorsunuz, yada Türk telekomun varolduğundan beri Türk halkı üzerinden yediği içtiği haksız rekabeti görmüyorsunuz yada unutuyorsunuz sanırım.
Yazdığımıda iyi okuyun derim, telekom bize bu imkanı sunduda biz hadi len ordan diyip gidip yurt dısından mı aldık, bunu yapabilecek gücü olduğu halde, yapmayıp kendi milletini bu kadar çok kullanan ve tabiri caizse fiyatta bir o kadar geçiren başka bir dünya devleti telekomu var mı ? ki bize kalkmış emperyalist uşaklıktan bahsediyorsunuz.
Türk telekom herkese bu imkanı sundu. Şu anda 1mbit hattı 3 tl ye bile alabilecek imkan var. Bence siz araştırmadan konuşuyorsunuz.
Dünyada fiyattan geçiren o kadar çok telekom şirketi var ki. Japonyada bile 1gbit hattın transit maliyeti 4500$, oysa ben Türkiye'de daha ucuza alıyorum.
Lütfen araştırın. iyi araştırın. şuanki araştırmanız yetmemiş. daha iyi araştırın.