yine aynı scripti, domain 4 gün önce kayıt edilmiş, whois bilgileri sallamasyon üstüne de arkadaşın dediği gibi firma bilgileri vergi no tel filan yk. bana pek güven vermedi.
hayırlısı
başkasının yazdığı şeylerin aynısını birdaha yazmanıza gerek yok sanırım.
ayrıca sallamasyon bilgi yok.
firma bilgileri eklenmiştir. ( Forum,u inceleyin ve reklam firması ilanlarında vergi no vs olmadığını görebilirsiniz. açılan diğer konulara bu şekilde baltalama yöntemi ile aynı şeyleri yazmamışsınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:08:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:04:24 --
Sirketiniz Hollanda mi ? evet se hangi sehirde? Kvk ( Ticaret odasi kayit numaranizi alabilirmiyim )
veya Turkiyede ise, bu aksam sirket bilgilerinizi guncellediginizde mesaj atarsaniz sevinirim
firma bilgileri eklenmiştir. ( Forum,u inceleyin ve reklam firması ilanlarında Ticaret odası bilgilerini paylaşmadıklarını görebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:35:49 -->-> Daha önceki mesaj 22:08:29 --
üyelik tarihim: 26-04-2007 ben 5 yıl içinde ne kimsenin konusunu baltaladım nede bunu yapma gereği duydum. mesajlara yaptığım yorum ve konulardan bunu görebilirsiniz. Bir konu açtım herkes,ten ricam baltalama yapmadan konuya yaklaşım gösterilsin. Yayıncı olmak isteyen arkadaşlar kendilerine uygun buluyor ise yayıncı olabilirler olmak istemeyen arkadaşlara,da saygı duyarım.
Şimdiden Teşekkür Eder Herkese Bol kazançlar dilerim.
Allah Muaaffak etsin